Hiába volt pokoli hőség, mégsem dőlt meg az áramcsúcs

Idén valószínűleg már nem dől meg az eddigi nyári áramfogyasztási rekord.

2017. augusztus 8. 16:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Ütött a magyar cégek utolsó órája? Nem akármibe fog, aki ma vállalkozni akar Szép dolog belefogni egy vállalkozásba, netán céget alapítani, csakhogy a statisztikák alapján nem túl magasak az új alapítású cégek túlélési képességei, az 5 éves kort a cégek 73 százaléka, míg a 10 éves kort már csak 51 százalékuk éli meg. De mégis mi a baj a kisebb cégekkel?
Ennyi bort termel Magyarország egyszer fejtett bor, millió liter
Két vizes VB árából meg lehetne oldani a magyarországi munkaerőhiányt? A vállalatok egy új munkavállalóra átlagosan 2,2 millió forintot igényelnének munkahelyteremtési támogatásként, így ha két vizes VB rendezési árát inkább nekik adná a gazdaságpolitika, akkor a cégek...
A milliárdokat mozgató hazai spekulánsok aranynapjai Most a CIG Pannóniát tépik szét Nagyon hasítanak a tőzsde kisebb papírjai, most a CIG Pannónia volt soron. De vajon miért?
Ne akarjon hétfőn ügyet intézni Nem sztrájkolni fognak az államigazgatási dolgozók, csak betartanak majd minden szabályt.
Ilyen drágulást még a svédek is rég láttak Júliusban több mint ötéves csúcsra emelkedett a svédországi infláció - derül ki a svéd statisztikai hivatal keddi közléséből.

Top hírek:
Médiapályázat - Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat A kiíró Média pályázatot hirdet elsősorban a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozathoz kapcsolódóan.
Pályázat művészpályára készülő fiatalok számára Képzőművészeti Ösztöndíjpályázatunk célja olyan kimagaslóan tehetséges fiatalok felkutatása, támogatása, akiknek az anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé a művészeti képzéseken való részvételt, így hátrányból indulnak a művészeti egyetemek felvételi vizsgáin.
Yvonne De Gaulle még cekkerrel járt a piacra, de ki volt az igazán rongyrázós Premire dame? Eddig semmilyen hivatalos státusza nem volt a francia államfő nejének. Emmanuel Macron viszont jelezte: szeretne valamilyen törvényben szabályozott és átlátható finanszírozású rendszert létrehozni.
Abszurd adatokat lopnak a hackerek mire kell ez nekik? Tovább gördül az adathalász-botrány, most a véradókra vadásznak a bűnözők.
Négyszázmilliós tőkeemelést a Kárpátok-Alpok Zrt.-nél A kormány 400 millió forintos tőkeemelésről döntött a Kárpátok-Alpok Zrt. javára - derül ki a Magyar Közlönyben hétfőn közzétett kormányhatározatból.
3,6 százalékra csökkent az álláskeresők aránya Komárom-Esztergomban Komárom-Esztergom megyében 2017 július elején 3,6 százalékra csökkent az álláskeresők aránya, a térség ezzel Győr-Moson-Sopron és Vas megye mögött a harmadik helyen áll - mondta el a megyei kormányhivatal vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.