30 százalékkal nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya

Harminc százalékkal, 5,837 milliárd euróra nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakhoz mérten - közölte szerdán a román országos statisztikai intézet.

2017. augusztus 9. 14:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Közeledik a nyár vége? Komoly lehűlés jön Alig két hét van már csak hátra az iskolakezdésig.
Túl sok a részeg utas a Ryanair szerint Betelt a pohár.
Tombol a nyár megérzik a befektetési alapok 20 milliárd forint mínusszal zártak júliusban.
Az Európai Bizottság online konzultációt indít az élelmiszer-ellátási láncokkal kapcsolatban A bizottság szerint a megtermelt hozzáadott értékből nem megfelelően részesülnek az egyes szintek.
Ti isztok elég tejet? Mi az, hogy elég? Csak feleannyi tejterméket fogyasztanak a gyerekek, mint amennyi szükséges lenne. De mennyit kellene?
Idén nyáron betelt a pohár, csak klímás lakást veszünk - mennyivel drágább? Idén nyáron több hőhullám is izzasztotta a magyar lakosságot, a "szokatlanul meleg nyár" egyre inkább megszokottá válik - ennek megfelelően azok is elkezdték tervezgetni a klíma otthoni beszerelését, akik eddig nem is gondoltak rá. A lakásvásárlásnál is egyre fontosabb szempont, hogy van-e...

Top hírek:
Magányosan tüntető nyugdíjasok Krímben Az elmúlt napokban több magányosan tüntető, idős férfit ítéltek el az Oroszország által Ukrajnától önkényesen elcsatolt Krím félszigeten, amiért tatár aktivisták általuk jogtalannak ítélt fogva tartása ellen tiltakoztak - jelentette kedden az UNIAN ukrán hírügynökség az őrizetbe vett idősek védőügyvédje által a Facebookon közzétett információkra hivatkozva.
Ne akarjon hétfőn ügyet intézni Nem sztrájkolni fognak az államigazgatási dolgozók, csak betartanak majd minden szabályt.
Ilyen drágulást még a svédek is rég láttak Júliusban több mint ötéves csúcsra emelkedett a svédországi infláció - derül ki a svéd statisztikai hivatal keddi közléséből.
5+1 ok, hogy miért indíts saját törzsvásárlói programot Növelhetjük a forgalmat és a profitot, új vásárlókat szerezhetünk és megtarthatjuk a régieket - és ezzel még nincs vége.
Kiderült, hogy mennyivel bővült a magyar gazdaság Magyarország bruttó hazai terméke a második negyedévében 3,2 százalékkal nőtt.
Leginkább a szlovákok és a csehek utasítják el a faji keveredést Nagy többségében elutasítja a faji keveredést Szlovákia és Csehország lakossága, amely e tekintetben a legkonzervatívabbak közé tartozik az Európai Unió (EU) tagállamai közül - derült ki a pozsonyi Hospodárské Noviny gazdasági-közéleti napilap keddi cikkéből, amely az Eurobarometer felmérés megállapításait ismertette.