Nagyságrendekkel jobb könyvből tanulnak magyarul a román diákok, mint a magyarok

Újabb vidító hír a magyar oktatáspolitika színvonaláról.

2017. augusztus 10. 10:21

A cikk folytatása...Friss hírek
A D-vitamin hiányának jelei Még a legegészségesebb életmód folytatása mellett is előfordulhat, hogy különböző okokból a szervezetünk nem jut elegendő D-vitaminhoz. Ha az alábbi tünetek közül többet is tapasztalunk magunkon, érdemes lehet tabletta formájában pótolni a hiányzó... ...
Több százan vannak az iráni lányéhoz hasonló helyzetben Nem egyedi Aideen Strandsson, a Svédországban kétszer is menekültstátuszt kérő kikeresztelkedett iráni nő esete
Nem is gondolnád, hogy miért repkedett egy orosz gép Trump feje felett Egy orosz gépet láttak a kormányzati épületek felett repülni.
Nagyságrendekkel jobb könyvből tanulnak magyarul a román diákok, mint a magyarok Újabb vidító hír a magyar oktatáspolitika színvonaláról.
MC Hawer sportosan nyomja a hétköznapokon is! A mulatós sztár úgy döntött, hogy elteszi az autót egy napra, és inkább kerékpárral járja be a fővárost. Élményeit persze a rajongók nyomon követhették, ugyanis rengeteg képet posztolt a kiruccanásról. Nézd meg te is, hogy milyen szuperül érezte magát MC Hawer!
Tuti nevetni fogsz: így mókáznak egymással Polgár Kriszta kisfiai A szépségkirálynő egy hihetetlenül cuki videót mutatott arról, hogy játszanak kisfiai este, lefekvés előtt. Garantáltan feldobja a napod!

Top hírek:
Pinkből is lehetett volna egy Britney Spears, de minek Az énekesnő másodszorra lép fel Budapesten, de a Szigeten először. Portré a 2000-es évektől, a tüsi hajtól a családalapításig.
Pénzt vagy éveket! - 13. adás 1. rész Két igazi tévés legenda, Gajdos Tamás és Klausmann Viktor szálhattak harcba a 10 millióért ezúttal. 
30 százalékkal nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya Harminc százalékkal, 5,837 milliárd euróra nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakhoz mérten - közölte szerdán a román országos statisztikai intézet.
Végiggyalogolja az országot a szlovén államfő Nyaralása alatt kezd előrehozott választási kampányba az államfő.
Megölt egy kisfiút, majd a gyerek apjára kente az egészet Hamis vád miatt áll bíróság elé a gyilkos.
Verebes Istvánnak nincs hol laknia - A Facebokoon kért segítséget Verebes Istvánt elborzasztották az albérletek árai és azok kondíciói.