Tódult a fiatal NER-elit a Sziget VIP-ba

Hány állami cégvezető és kormányközeli médiaguru, politikusgyermek és -feleség vonult fel a Sziget VIP-szekciójában a Pink-koncert idején? Kivel borult össze egy mobiltelefon fölött Rogán Cecília? Felemelő képek készültek csütörtök este.

2017. augusztus 10. 13:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A NER kiment Pinkre Idén is kiborult a VIPes vödör, és elsült a VIPágyú: Matolcsy Ádámtól Tiborcz Istvánon át Rogán Cecíliáig mindenki felvonult a Sziget VIP-szekcióban, aki hozzátesz valamit a NER csillogásához.
Óriáskerék nélkül indult el a 25. Sziget Képekben mutatjuk a fesztivál -1. napját. És még csak most jön Pink.
Ilyen népsűrűség mellett a világ legjobb helye lenne a Sziget Kedden még lazán ejtőztek az első kempingezők ott, ahol szerdán már Pink lesz és tombolás. Tudja, hány ember zsúfolódik telt házkor 100 négyzetméterre a Szigeten? Kiszámoltuk.
Íme a lista: ezeket rendelte az öltözőjébe Pink a Szigeten!
Rózsát kért és repkedni fog a Szigeten Pink Pink egy hosszabb kihagyás után ugrott fejest a turné világába, és a hírek szerint mindenhol nagyon odateszi magát.
A hajnal kapujában - 50 éves a Pink Floyd első lemeze Nem csak egy poptörténeti nagylemezsorozat indult el ezen a napon, az első Pink Floyd-album egy új korszak egyik meghatározó popkulturális megnyilvánulása volt.

Tényleg elfogytak a jegyek a Pink koncertre? Megszólalt a Sziget Idén is durván figyelnek a szervezők a biztonságra....
Pinkre csápol a Szigeten Gianni és Zita Gianni és Debreczeni Zita nem csinál titikot abból, hogy imádja a fesztiválozást. Legutóbb a VOLT Fesztiválon találkoztunk velük, ahol elárulták: a zenei fesztiválok évről évre lüktetést adnak az élet...
Elképesztő év volt a zenében 1967 Ötven évvel ezelőtt, ugyanabban az esztendőben jelent meg David Bowie, a Doors, a Velvet Underground, a Pink Floyd és Leonard Cohen első nagylemeze, és korszakalkotó lemezeket hozott ki a Beatles és ...
Bosszúposzttal búcsúzom, Rogán Cecília és Botka László legyen minden éjszakai olvasóval! Annyit kellett hallgatnom mostanában, legyen másnak is dallamtapadása!
Juhász: Olyan milliós órája van Rogánnénak, mint amiért Botkát támadták Folytatódik Rogán Antal kálváriája a drága holmijai miatt: ezúttal nem a táskája, hanem a feleségén látható óra miatt tette fel neki a klasszikussá vált mibű kérdést Juhász Péter. Az Együtt politikus...
Pink tényleg szörnyű anya lenne? Ezzel vádolják, amióta posztolt egy megosztó fotót a gyerekeiről. Instahíradó!