Lerúgták a villamosról Dóri kutyáját

Aki látja az állatot, azonnal értesítse a gazdáját.

2017. augusztus 10. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pásztory Dóra a ˝hosszúkatinkaságról˝- csütörtök 23.00 Véleményvezér, családanya, paralimpiai bajnok - Pásztory Dóri szerepekről, a "hosszúkatinkaságról" és közéleti bukófordulókról. Kerülőutak a magyar egészségügyben - több órás tiszasasi zötykölődés a f...

Friss hírek
Lerúgták a villamosról Dóri kutyáját Aki látja az állatot, azonnal értesítse a gazdáját.
Közös fotó: Csonka András megmutatta ritkán látott nővérét Nagyon aranyos testvérpár.
"Úgy éreztem, alkalmatlan vagyok a kétgyerekes anyaságra" - Az első 550 nap Egy kétévessel és egy újszülöttel egyáltalán nem könnyű boldogulni.
Hatalmas változás előtt áll a McDonalds Egy teljesen új koncepciót indít be Németországban a McDonalds. Ugyanis a papírpoharakat üveg és porcelán poharakra váltják le a kávénál, teánál, forró csokinál. 2019 végéig az összes német üzletükben bevezetik az új rendszert.  Az újítás legfőbb oka a környezetvédelem, ugyanis kevesebb eldobható pohárt használnak így fel Környezetvédők már régóta kritizálták a rengeteg szemét termelése miatt a céget.
Így kell fesztiválozni! Ők a Sziget legdögösebb csajai Nincs hiány csinos lányokból a 25. Sziget Fesztiválon.
Egyedül volt a férfi az erdőben, amikor valami döbbeneteset látott Alig hisszük el!

Bevállalta! Fürdőruhára vetkőzött a Mokka műsorvezetője videó Hogy gyönyörű, afelől eddig sem volt kétség, de ennyire alaposan eddig senki nem vizsgálhatta meg Szabó Dóri testi adottságait. A Mokka műsorvezetője szerdán mindenkit meggyőzött arról, hogy nem csak ...

Top hírek:
Pénzt vagy éveket! - 13. adás 1. rész Két igazi tévés legenda, Gajdos Tamás és Klausmann Viktor szálhattak harcba a 10 millióért ezúttal. 
Lerúgták a kutyát az 1-es villamosról - borzalmas történet terjed Rettenetes történetet osztott meg egy nő.
Tolvai Reni ezt is bevállalta a Szigeten - Elképesztő külsővel bulizott Tolvai Reni nem akármilyen frizurával bulizott Pink koncertjén.
Utószezon Olaszországban: 10 tengerparti falucska, ahol kiélvezheted a nyár legvégét Még szeptemberben is meleg van.
A frászt hozza a színészekre Esztergályos Cecília Az utolsó pillanatokra hagyja, és soha nem tanul előre szerepet Esztergályos Cecília. A színésznőről eddig csak kollégái tudták, hogy nagyon babonás. Ha egy fekete macska szalad át előtte, és kocsiban van, lehúzza az ablakot, és addig nem indul el, míg háromszor ki nem köp az ablakon.  Minden alkalommal így teszek, ha fekete macska szalad át előttem.
Osztrák kórházban kezelik a meztelenül előkerült Ajnát Nem indított nyomozást az osztrák rendőrség a 29 éves Ajna rejtélyes ügyével kapcsolatban egyelőre. Mint ahogy a Bors szerdán megírta: a fiatal magyar nő három hét eltűnés után került elő meztelenül egy csónakházból a Wörthi-tó mellett, azt viszont nem tudja, hogy került oda. Munkatársunk telefonon beszélt az osztrák rendőrség ügyben illetékes körzeti felügyelőjével.