Visszaengedtünk Kazahsztánba egy politikai üldözöttet

Jerzan Kadesov évekig bujkált, mielőtt letartóztatták. A börtönben kazah vezetők látogatása után hirtelen meggondolta magát.

2017. augusztus 10. 15:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyaralás autóval: mire figyeljünk? Számos vállalatnál a céges autó a béren kívüli juttatások közé tartozik, így nemcsak munkaügyben, hanem magáncélra is használják a dolgozók. Különösen igaz ez a nyári szabadságok idején, amikor a munkatársak a rendszeresen szervizelt, karbantartott céges járművekkel biztonságosabbnak érzik az elindulást.
A nap karikatúrája a 888-on Balatoni nyár
Tejszínes nektarinleves Egyszerűen nem tudunk lekattanni a gyümölcsös krémlevesekről.
Visszaengedtünk Kazahsztánba egy politikai üldözöttet Jerzan Kadesov évekig bujkált, mielőtt letartóztatták. A börtönben kazah vezetők látogatása után hirtelen meggondolta magát.
Diaconu: Célpontjai vannak Soros tőkéjének Diaconu: Soros György tőkéje nem feltétlenül bizonyos személyekre fókuszál, hanem bizonyos régiókra, s ezekbe beleesik Románia is.
Több olajat termeltek, mint ígérték Növelte olajpiaci keresleti előrejelzését az OPEC, de termelése is emelkedett júliusban, és meghaladta az önként vállalt termelési korlátot.

Top hírek:
Pinkből is lehetett volna egy Britney Spears, de minek Az énekesnő másodszorra lép fel Budapesten, de a Szigeten először. Portré a 2000-es évektől, a tüsi hajtól a családalapításig.
Pénzt vagy éveket! - 13. adás 1. rész Két igazi tévés legenda, Gajdos Tamás és Klausmann Viktor szálhattak harcba a 10 millióért ezúttal. 
Lerúgták a kutyát az 1-es villamosról - borzalmas történet terjed Rettenetes történetet osztott meg egy nő.
Gyerekeit is magával hozta Pink Budapestre Néhány napja egy kalandparkot is kibérelt kislánya számára, de itt van vele 8 hónapos kisfia is
Felborult egy autó Devecser és Nyirád között A sofőr megsérült, kórházba szállították.
"Haladás? Hova?" A balliberálisok nem képviselni akarják a választókat, hanem áttéríteni.