Ez a gyufarejtvény pörög most a neten - de tényleg, melyik a legnagyobb szám?

2017. augusztus 10. 15:52

A cikk folytatása...Friss hírek
A Pappa pia még a Kincsemnél is jobban lázba hozta Magyarországot Két nap alatt majdnem húszezren látták Csupó Gábor musicaljét, a rég nem tapasztalt negatív kritikai fogadtatás ellenére. Vagy épp azért?
Rómeó és Júlia, valamint a maffia a Nagycirkuszban A Lúdas Matyi, illetve a Rómeó és Júlia történetét szólaltatják meg a cirkusz nyelvén a Fővárosi Nagycirkusz produkciói  októberben.   [...] Bővebben!
Erkölcsi kérdésről beszélni öngyilkos merénylet lenne A Tagadj, tagadj, tagadj előadásának rendezője, Szabó Máté a doppingokkal kapcsolatos erkölcsi dilemmákról, a dologgal szembeni tagadásunkról, áldozatokról és vesztesekről mesélt. [...] Bővebben!
Dokumentumfilm készült az 1989-es spontán határnyitásról Az 1989-es magyarországi és berlini spontán határnyitásról, valamint a rendszerváltás német-magyar párhuzamairól készített dokumentumfilmet Szalay Péter rendező. Az Európa álma című alkotást augusztus 19-én, szombat este, a Páneurópai Piknik 28. évfordulóján mutatja be az M5 kulturális csatorna.
Nem csak a magyarok tudnak idióta filmcímeket adni Ámulunk a Thor 3 japán előzetesén.
Ez volt a Kádár-kor utolsó zúzdába küldött kötete Ha a pletykákkal ellenétben öngyilkos nem is lett a Szépirodalmi Könyvkiadó igazgatója, Illés Endre, amiért édes gyermekét, a Révai-lexikon reprint kiadását három évtizede bezúzták, annyi talán állítható, hogy a példátlan incidensnek szerepe lehetett békés halálában.

Top hírek:
Ráadáskoncertet ad az Életrevalók zeneszerzője a Müpában Ludovico Einaudi első magyarországi fellépésére pillanatok alatt fogytak el a jegyek, ezért még egy alkalommal koncertet ad a zeneszerző.
A Pappa pia máris a Kincsem elé vágott Két nap alatt már közel húszezren látták a Duna-parti musicalt.
Kolovratnik Krisztián: "Mindig próbáltam elkerülni a kiszolgáltatottságot" Évek óta nem vállalt színészi feladatot, most mégis Gordon Zsigmond bőrébe bújik Kolovratnik Krisztián.
Törli a Spotify a náci zenekarokat 3 évvel azután, hogy felhívták a figyelmüket a problémára.
Fargo-rész a valóságban: egy zenekar elhagyta dobosát Minnesota közepén egy szupermarketben A Belle and Sebastian dobosa egyszer csak ott találta magát egyedül, pizsamában a helyi Walmartban. Az együttes csak órákkal később vette észre, hogy valaki hiányzik a csapatból.
Oscart nyert, és máris a legjobban kereső színésznő lett A 28 éves Emma Stone mintegy 26 millió dollárt keresett az elmúlt egy évben.