SOS Gyermekfalvakat támogatott az Orbit

2 hónap + több mint 12 millió megvásárolt rágó = 11 913 070 forint az SOS Gyermekfalvaknak.

2017. augusztus 10. 16:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Válaszolt az EU az észak-koreai atomrobbantásokra Újabb magánszemélyek és vállalatok ellen rendeltek el szankciókat.
SOS Gyermekfalvakat támogatott az Orbit 2 hónap + több mint 12 millió megvásárolt rágó = 11 913 070 forint az SOS Gyermekfalvaknak.
A Penny Market 3 évre az FTC labdarúgócsapatának támogatója A Penny Market diszkontlánc, az FTC és a Groupama Aréna üzemeltetője, az LSH Kft. sajtótájékoztatóján jelentette be hosszú távú, 3 éves együttműködését. Ennek keretében az aréna családi szektora a Penny Market nevét viseli majd, emellett a lánc egy ifjú tehetség támogatására is díjat alapít.
Nyomasztó hangulatban a tőzsdék Csökkenéssel nyitottak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
A BUX a legjobban teljesítő tőzsde Európában Az erősödő geopolitikai feszültségek nyomán csütörtökön is folytatódott az esés az európai tőzsdéken, míg a magyar piac délelőtt folyamán egyenesesen szárnyalni kezdett, ami főként a Mol papírjainak...
Kikből lesznek ma sikeres magyar vállalkozók A hazai cégvezetők a függetlenséget tartják a legmotiválóbbnak a vállalkozói létben, míg egy részük az alkalmazotti életformát megunva nyargalt át a másik oldalra.

Top hírek:
Nőtt a migránsok száma Szlovéniában Összesen 980 illegális bevándorlót tartóztatottak fel a hatóságok Szlovéniában idén januártól július közepéig, ami több mint két és félszerese a múlt év azonos időszakában regisztrált számnak - közölte a koperi rendőrség szerdán.
Mostantól házhoz megy a Csíki Sör Piaci okokkal magyarázták a döntést.
Közel kettőezer információbiztonsággal foglalkozó szakember hiányzik ma Magyarországon Információbiztonsági szakmérnök és szakember képzésekkel bővül az Óbudai Egyetem képzési palettája szeptembertől. Közel kettőezer információbiztonsággal foglalkozó szakember hiányzik ma Magyarországon csak a közszférából. A szakirányú továbbképzésekre augusztus 28-ig lehet jelentkezni.
Újabb letartóztatás a Czeglédy-ügyben 181 milliót keres rajta a NAV.
Csúnyát bukott egy olajcég a gyenge török pénz miatt Hiába kaszáltak nagyot korábban, így is csúnya bukta lett az OMV eredménye.
Már a Facebookon is szerveződnek a hamisítás ellen Facebook-csoport is létrejött a fiatalok által, hogy figyelmeztessék naiv társaikat.