Nyertes Zsuzsa: "Látom, hogy van neki nyaka, csak nem jól látom" - péntek 19.10

A Pénzt vagy éveket! pénteki adásában Nyertes Zsuzsa és Növényi Norbert játszik a 10 milliós nyereményért. Hogy milyen szempontok alapján tippelnek, az kiderül szerda este 19.10-kor a TV2-n!

2017. augusztus 11. 6:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
43 év után sem megy férjhez Nyertes Zsuzsa A színésznő nem vágyik arra, hogy oltár elé álljon, de még bármi megtörténhet.
Nyertes Zsuzsa dupla esküvőt szeretne lányával A Mokka vendége Nyertes Zsuzsa volt, aki már negyvenhárom éve él boldog párkapcsolatban, azonban az esküvőre ez idáig nem került sor. A színésznő elárulta, hogy habár úgy gondolja, hogy egy kapcsolatn...
Kasza Tibi kiakadt a korát 50 fölé saccoló Vastag Csabáékra A Pénzt vagy éveket! műsorvezetője egy egyszerű kérdésre kereste a választ, de többet kapott, mint amire számított...
Rejtélyes pénzes táska izgatja a szlovák közvéleményt 300 ezer euróval volt kitömve azt a hátizsák, amelyet egy autópálya-pihenőnél felejtett valaki. Nem is akárki, hanem az állami vasúttársaság volt vezetője. Most sokan a pénz eredetét firtatják.
Sportlétesítményekre irányít át a kormány 13 milliárdot A rendkívüli tartalékból és az uniós hozzájárulásból veszik el a pénzt.
Kasza Tibi nyelvbotlásán szakadt az egész stúdió A Pénzt vagy éveket! műsorvezetője le sem tagadhatná, hogy a közösségi médiával fekszik és kel. Vicces nyelvbotlásával egy pillanat alatt mosolyt csalt mindenki arcára.

Trumpék nem adták meg a költségvetési támogatást az építés közben lelőtt amerikai atomerőműveknek 300-900 milliárd forintnak megfelelő dollárra pályáztak, de a Fehér Házban úgy látták, kidobott pénz.
Rettegnek a magyar vásárlók: a bankkártyás fizetéssel van gond Bizalmatlanok vagyunk, ha a neten költjük el a pénzt....
Pénzt vagy éveket! - 10. adás 1. rész A Pénzt vagy éveket! stúdiójában Janza Kata és Homonnay Zsolt küzdhettek meg a 10 milliós jackpotért.
Itt az új átigazolási rekord: Neymar 222 millió euróért a PSG-be igazolt Barcelonából Duplájára emeleték az eddigi rekordot, a Barcelona tehetetlen volt, el kellett engednie a brazilt, aki 2022-ig írt alá a PSG-nél. Mi áll a háttérben, ki jár jól, és kárpótol-e a pénz a világ egyik leg...
Kasza Tibiben megállt az ütő: exbarátnőjének hitte a játékost Amikor a Pénzt vagy éveket! műsorvezetője felkonferálta a soron következő kortalan idegent, még nem sejtette, ki érkezik majd a stúdióba...
Alapítványnál szívódott fel 320 millió forint A Polgárok Házát működtető alapítvány a HungaroControltól kapott pénzt a légiirányítás népszerűsítésére. Van pár bökkenő is.