Tavaly is szupermeleg év volt

A tavalyi év volt a legforróbb a rendszeres mérések kezdete óta.

2017. augusztus 11. 10:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Népszerű filmből készített tévésorozat debütál itthon szeptemberben A Cartoon Network elhozza a Derült égből fasírtot.
TCL Move Time Smartwatch - körbe zárt funkciók Két évet kellett várni a népszerű Alcatel One Touch Watch utódjára, az irány maradt, a kérdés, hogy a valóságban mit nyújt az újdonság.
Tavaly is szupermeleg év volt A tavalyi év volt a legforróbb a rendszeres mérések kezdete óta.
Érkezik a 3G-s Nokia 3310 Egy európai szolgáltató megerősítette, hogy szeptember végén vagy október elején jön a 3G-s kiadás.
Jövőre forgatják az új Terminator filmet, Schwarzenegger is visszatér Egyre több pletyka kering az új film körül, ami lehet, hogy a végén nem is igazi reboot lesz.
Megérkezett a South Park: The Fractured But Whole gépigénye Több halasztás után idén októberben végre megjelenik a sokak által várt játék.

Top hírek:
Mátol elérhető a Ryzen Threadripper Legalábbis a két leggyorsabb modell, míg a nyolcmagos a hónap végén jön.
Teljesen bizarr okból nem indult a Bulletstorm egy játékosnál A PC-s játékok esetében azért nem olyan ritka, hogy egy probléma megoldása annyira fura legyen, mint maga a probléma, de ez most tényleg egy különleges eset.
Friday the 13th: The Game - a csapattag tabu A nagy népszerűségnek örvendő túlélőhorror, a Friday the 13th: The Game fontos ponthoz érkezett a játszhatóságát illetően, miután sok panasz érkezett azzal kapcsolatban a fejlesztőstúdióhoz, hogy a csapattársak egymást mészárolják.
Ez az okostelefon nagyon érdekes második kijelzőt kapott Kiszivárgott a Yota 3, amelynek a hátlapján egy elektronikus tintát használó kijelző van.
PlayerUnknown's Battleground's - FPS mindenkinek A Bluehole a mai nap folyamán bejelentette, hogy minden játékmódban élesítették az FPS-szervereket, így már a csapatok is tolhatják belső nézetben a PlayerUnknown's Battleground'sot.
Négy játék, köztük egy Batman: Arkham rész játszható már Xbox One-on is Komoly tempóban tolja a Microsoft az Xbox 360-as játékokat Xbox One-ra. Ma négy új cím csatlakozik a listához, amelyek között helyet kapott a Denevérember egyik kalandja is.