Terhes nőket tapiz egy férfi Fehérváron

A kórházban rendszeresen felbukkan, évek óta csinálja.

2017. augusztus 11. 14:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fehérváron még elindult, a vb-t viszont kihagyja a kenyai sztár A Gyulai Memorialt megnyerő David Rudisha cimbizomhúzódás miatt nem lesz ott Londonban.

Friss hírek
Nem is muszáj menstruálni A hormontartalmú fogamzásgátló tabletták egyhetes szünetet írnak elő minden hónapban, melynek során megvonásos vérzés tapasztalható. Ennek azonban semmi élettani jelentősége nincs a szakemberek szerint, semmi baja nem lesz a nőknek attól, ha nem... ...
Kislány holttestére bukkantak a kerecsendi patakban Egy négy és fél éves gyermek vesztette életét. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.
Több mint 70 ezer embernek nincs érvényes lakcíme Magyarországon Ez pedig azt jelenti, hogy valószínűleg a hajléktalanok száma is növekszik.
Elfogták a Kálvin téri migránsozó nőverőt Egy bejelentés alapján találtak rá a férfira.
Kedvezőek a nemzetközi marhahúspiac kilátásai A világ marhahús-kereskedelme tovább élénkül, és kedvezőek a nemzetközi piac kilátásai, ami jó lehetőség a magyar szarvasmarha-ágazat számára - mondta a Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára pénteken Bonyhádon.
OTP: ez még csak a kezdet Az OTP erős, a várakozásoknál magasabb második negyedéves eredményeket tett közzé. A kockázati költségek a vártnál alacsonyabbak, akorrigált eredményt a működési eredmény 10 százalékos javulása és a Splitska banka tranzakció segítette.

Sofron István Amerikában folytatja a hokit A Wichita Thunder jégkorongcsapatában folytatja a Fehérvár AV19 és a magyar válogatott gólerős csatára.
Fehérváron fejleszt a Corvinus A kormány nem zár be egyetemet, hanem képzőhelyek létesítését támogatja közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára a Budapesti Corvinus Egyetem székesfehérvári cam...

Top hírek:
A sors útjai - 31. rész Fernando úr miközben egyedül indult Luishoz, eltévedt. Miután Fernanda megtudta Felipetől, hogy Isabela gyereket vár Carlostól, haza akar utazni. Felipe bevallja tettét Carlosnak. Fernanda a hazafelé úton megtalálja az eltévedt Fernando urat, aki szentül hiszi, hogy az elveszett lányát találta meg Fernanda személyében.
Lerúgták a villamosról Dóri kutyáját Aki látja az állatot, azonnal értesítse a gazdáját.
Ez a gyufarejtvény pörög most a neten - de tényleg, melyik a legnagyobb szám?
Kiadtunk Kazahsztánnak egy politikai üldözöttet Jerzan Kadesov évekig bujkált, mielőtt letartóztatták. A börtönben kazah vezetők látogatása után hirtelen meggondolta magát.
Tombolt a vihar a Dunántúlon - Fotók! A szél tetőket rongált meg, fákat csavart ki, és egy Eb-n szereplő pilóta sárkányrepülőjét is tönkretette.
Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk Mutatjuk, mit érdemes tudni augusztus 11-én reggel.