Eladósodott az olasz playboy

Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.

2017. augusztus 11. 18:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Az X-Faktor énekesnője a strandon is büszkén vállalja telt idomait Batánovics Lili igazi nő, aki teltkarcsún is bátran strandol.
Kegyetlen kísérleteknek őrjítették meg a sziámi ikreket, akik halálukig tiltakoztak szétválasztásuk ellen Egyikőjük pszichopata lett, míg halk szavú testvére csupán hétköznapi életre vágyott.
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Agresszív és sikertelen Botka László Szinte minden héten újabb és újabb nevek kerülnek szóba, hogy kik válthatják le Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. A párt elnöke szerint nincs miniszterelnök-jelölti-casting, kiállnak Botka László mellett, ám politikáját már titkos tanácsadója, Lengyel László is bírálja. ...
Benzinkúton élesztették újra Életet mentett két rendőr Veszprémben. Egy idős férfi egy benzinkúton lett rosszul, a rendőrök azonnal segítségére siettek. Újraélesztették és hívták a mentőket, akik kórházba vitték a férfit. ...
Étlen-szomjan várakoztatták őket Nem kaptak enni és inni a reptéren több, mint 180-an, akik becsekkolás után tudták meg, hogy gépük késik. Több mint 11 órát vártak a terminálon, hogy felszállhassanak a gépre. A jogszabályok szerint három óránként biztosítani kell ilyen esetekben étkezést. Kártérítés is jár az utasoknak, 400 euró, azonban nem bíznak abban, hogy ezt megkapják a légitársaságtól.

Top hírek:
Ne a kukába tedd a használt olajat: ide vidd helyette, mert hasznát veszik Az elmúlt hat évben sokan éltek a lehetőséggel.
Szalai Ádám csapattársa megnyerné az X-faktrort
Szuper házi alapanyagok, amik segítséget nyújtanak napégés esetén A következőkben szakértőnk, Kovács Melinda ismerteti, milyen házi alapanyagokkal ápolhatjuk a bőrünket esetleges napégés után.
Kylie Jenner eléggé erotikus képekkel ünnepli, hogy 20 éves lett De azt is megmutatjuk, hogy milyen elképesztő formában van mostanában VV Seherezádé és Horváth Éva is. Instahíradó!
Éneklő kutyáért rajong az internet: zongorán kíséri magát Már a Facebookra is felkerült a cuki videó.
Érdemes csíkokat vágnod a szivacsra: ügyes kis portalanító eszköz lesz belőle A legegyszerűbb módszert jelenti a rácsok portalanításához.