Iskolakezdő készlet saját kezűleg, hogy kreatívan teljen az augusztus

Színpompás kollázs Amire szükségetek lesz: hasonló színvilágú, de más-más mintájú képek (akár újságból kivágva) olló ragasztó ceruza vonalzó füzet

2017. augusztus 12. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A mesterséges édesítőszerek káros hatásai: épp arra nem jó, amire használnád Egyre több kutatás igazolja, hogy érdemes áttérni a természetes édesítőszerekre.
A galaxis őrzői vol. 2 - megérkezett a videoklip, amire régóta vártunk Immár teljes hosszában megnézhetjük A galaxis őrzői vol. 2 retro videoklipet, amiben David Hasselhoff és a film főszereplői is ropják.
Pont olyan területre költött kevesebbet Magyarország, amire igazán kéne Megtört a kutatás-fejlesztési ráfordítások emelkedő trendje a GDP-arányában, hiszen a KSH által minap közzétett statisztika alapján a 2015-ös 1,39%-ról 1,22%-ra esett vissza. Ez folyó áron 8,8%-os...
A magyar térköves srácok megoldották, hogy Budapest belvárosában ingyen feltölthesd a telefonod napenergiával Végre megtörtént, amire sokan vártak: Magyarországon is megjelent a Platio.
Amire senki sem számított: letartóztatták a 23 éves fiút, aki 3028 forintból megállította a WannaCry vírust Minden túlzás és minden bulvárosság nélkül nevezhető megdöbbentőnek a fordulat: a vád szerint egy korábban nagy port kavart, banki adatokat lopó vírus létrehozásában és terjesztésében is részt vett a...
Új sztár született a Telekomnál Jóval magasabb lett a Magyar Telekom bevétele, mint amire számítani lehetett, nagyrészt azért, mert EU-s finanszírozású projektekben vett részt a cég, ebben a szegmensben több mint 10 milliárd...

Megkérdezték a minisztert, egyetért-e azzal, hogy Bayer lemarházta Ferenc pápát A választ egy államtitkár adta meg, de olyat, amire senki nem volt felkészülve.
A gyerekek először találkoznak a pit bullal - A kutya reakciója meglepő! Nem azt csinálta, amire a legtöbben számítottak volna.
A hasi háj veszélyei: 5 nagyon súlyos betegség, amire durván nő a kockázat A túlsúly hatalmas megterhelés a testnek, ami az egészség rovására megy.
Románia meghúzogatta az oroszok bajszát Nem engedték be a miniszterelnök-helyettes gépét a román légtérbe, amire jött is egyből válasz.
Kihívásokra fel! - innováció Minden évben a Solve új kihívásokat jelent be, amire várják az innovatív megoldásokat.
Németh Szilárd szerint senkit sem bántottak Orbán beszéde alatt, mert ő nem emlékszik ilyesmire Márpedig amire a Fidesz alelnöke nem emlékszik, az meg sem történt.