A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény

Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.

2017. augusztus 12. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Amikor a vőlegény haragszik: fotókon a legrondább eljegyzési gyűrűk Ezeket honnan szalajtották?

Friss hírek
A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.
Fásy Ádám: A mi családunkban nincs főnök Igazi családi vállalkozást működtet Fásy Ádám, 19 éves lánya, Zsüliett vágó lett, ő felel a család tévéműsoraiért. A mulatós énekes örül, hogy így rajta tarthatja a szemét imádott gyermekén.
Poggyász - 2017. 08. 12. A Poggyász az Őrségből jelentkezett, amely Schneider Péter szerint az ország egyik ékszerdoboza. A tájegységről számtalan érdekesség, például nevének eredete is kiderül a műsorból, sőt az őrségi konyha legfinomabb fogásai is asztalra kerültek. Péter ezután ˝átugrott Ausztriába˝, ahol hajókázott is k...
Emese 555 firkababát készített Irigylésre méltó foglalkozása van egy budapesti művésznőnek. Váraljai Emese 2011-ben gondolt egyet, és elhatározta: mi lenne, ha életet lehelne a gyerekek rajzaiba? Az ötletet valójában egy kanadai hölgy adta, akinek annyi megrendelése volt, hogy már nem győzte, ezért bővítette a vállalkozását.
A Stranger Things sztárja 13 évesen menőbb most, mint te vagy én Millie Bobby Brown már egy stílusikon.
Citromos görög csirkenyárs - Grillen vagy sütőben is készítheted A görög csirke még finomabb lesz, ha nyársra húzod, és attól sem kell félned, hogy sülés közben kiszárad.

Ez a vőlegény nagyon megszívta az elutazós esküvőt A légitársaság elkavarta a poggyászát, úgyhogy rögtönzött magának egy vicces szerelést a nagy napra.
A kelleténél több az őrület Kovács Patrícia szerelmi tébolyában - Szép Ernő Vőlegény című művének bemutatója a Szentendrei Teátrumban Abba tényleg bele lehet bolondulni, ha mindenki csak a pénzre hajt, de itt mintha valami más is fejbe kólintana. De mi?

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Kylie Jenner eléggé erotikus képekkel ünnepli, hogy 20 éves lett De azt is megmutatjuk, hogy milyen elképesztő formában van mostanában VV Seherezádé és Horváth Éva is. Instahíradó!
Éneklő kutyáért rajong az internet: zongorán kíséri magát Már a Facebookra is felkerült a cuki videó.
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
Gerenda zúzta halálra az anyát Kenézen A viharos szél által lebontott háztető végzett egy 34 éves nővel Kenézen. Az édesanya épp munkába tartott, amikor egy lezuhanó gerenda átfúrta az autó szélvédőjét.