Hegyeshalom szinte bedugult

Négy kilométeres a torlódás az M1-esen.

2017. augusztus 12. 13:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Patriot rakétavédelmi rendszerrel erősít Japán is A japán televízióban mutatott felvételeken látható, hogy katonai járművek pirkadat előtt indítóállásokat és a rakétavédelmi rendszer más részeit szállították egy Kócsiban található katonai támaszpontra.
Diabéteszes kóma: hogyan lehet elkerülni? A diabétesz a fejlett világ egyik legelterjedtebb súlyos betegsége, amit az orvosok képesek kezelni, de előfordul, hogy a segítség nem érkezik meg időben, és a diabéteszes kómába esik. ...
Vízilabda: Olimpiai bajnokot igazolt az UVSE Komoly erősítéssel vág neki a következő idénynek az UVSE női csapata.
Bíróságra viszi az Együtt a tojásdobálás ügyét A pára szerint nem garázdálkodás, hanem véleménynyilvánítás volt az akció.
Négykilométeres a torlódás Hegyeshalomnál Az M1-esen mintegy háromnegyed órát, az 1-es úton pedig negyedórát kell várakozniuk az utazóknak.
Füstölt pontyból készült az Év Strandétele Az Év Strandétele díjat idén a füstölt pontyból készült Pulled Ponty (Húzott Ponty) fantázianevű bagel szendvics nyerte - számoltak be a verseny szervezői.

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Terhes nőket fogdos egy férfi Fehérváron A kórházban rendszeresen felbukkan, évek óta csinálja.
Riadó, figyelmeztetés: ultrakemény időjárással köszönt be a hétvége Többféle figyelmeztetést és egy riasztást is kiadott az Országos Meteorológiai Szolgálat, izgalmas órák elé nézünk....
Oroszország hibrid háborút vív Ukrajnában
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
11 ezer háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon 9 ezer háztartásban szombatig nem is lesz. Három megye 85 települése érintett.