Eltűnt egy ember a Körösben

Doboz térségében merült el.

2017. augusztus 12. 14:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Öt pontban a Vidi elmúlt hetéről Az elmúlt hét napban a Videoton megnyerte harmadik körös EL-párharcát a Bordeaux ellen, elkerülte a legnehezebb ellenfeleket a playoffkör sorsolásán, majd idegenben megverte a Mezőkövesdet.
Nadal egy lépéssel közelebb a világelsőséghez A spanyol klasszis könnyedén jutott túl második körös ellenfelén.
Nyugdíjasoknak készített alkalmazást egy 82 éves programozó A koros japán banki dolgozó a WWDC konferencia legidősebb fellépője volt, 60 évesen kezdett számítógépeket használni.
Alig pár utca, de meseszép: ez az apró, Körös-parti üdülőtelep téged is levesz a lábadról Éppen itt találkozik a két folyó.
Fogynak a madárfiókák a forróság miatt Az aszály miatt a szokásosnál kevesebb fiókát nevelnek a madarak a Körös-Maros Nemzeti Parkban.
Azt hitte, nem kaphat özvegyi nyugdíjat, ha újraházasodik? Kellemes meglepetés érheti Aki azt hitte, hogy egy új friggyel elveszti özvegyi nyugdíját, annak jó hírünk van. Feltéve hogy elég koros az illető.

Szanazugnál nyaral Mihalik Enikő A trópusok, a legszebb tengerpartok és árnyékot adó pálmafák után a Körösben pancsol Mihalik Enikő. A mára szupermodellé vált lány egykor Békéscsabáról indult meghódítani a világot, szülei még mindig ...
Ricciardo: Verstappen, ez amatőr hiba volt! Daniel Ricciardo nagyon pipa Max Verstappenre, szerinte a holland nem szereti, ha a csapattársa megelőzi, első körös ütközésük pedig Verstappen amatőr hibája volt.
Szabadnapján mentett életet Egy strandoló felvette mobiltelefonjával azt, ahogy a villám belecsapott két nőbe a Körös-toroki szabadstrandon. A felvételeken jól látni, hogy a hirtelen jött vihar elől a napernyőkhöz szaladtak a st...
Napernyő fémnyele vezette a villámot a strandoló nőkbe Csongrádon Továbbra is kórházban ápolják azt a két nőt, akit vasárnap villámcsapás ért a csongrádi Körös-torokban. Életük nagyban múlt azokon, akik elkezdték az újraélesztésüket.
A fémnyelű napernyőn keresztül csaphatott villám két nőbe a Körös-toroknál A parton több egészségügyi dolgozó is volt, végül két vízimentő kezdte meg a két nő újraélesztését. A mentők szerint nekik is nagyban köszönhető, hogy a két sérült állapotát sikerült stabilizálni.
Villám csapott két strandoló nőbe Csongrádon Két emberbe csapott a villám vasárnap délután Csongrádon, a Körös-toroki szabadstrandon. Mindkét nőt újra kellett éleszteni erősítette meg a Délmagyar.hu értesülését az Országos Mentőszolgálat sajtós...