Igyekszem a lényeges dolgokra koncentrálni Közeli Gálvölgyi Jánossal

Mondtad, hogy holnap indultok nyaralni, és azóta is próbálom elképzelni, mit is jelenthet számodra a nyaralás. Szörfözöl, búvárkodsz, bungee-

2017. augusztus 12. 15:00

A cikk folytatása...



Friss hírek
Tele van a Sziget csodálatos faépítményekkel
Rögzítette egy amerikai rendőr, ahogy megpróbálják megölni - videó A tiszt szemüvegén elhelyezett kamera vette fel a támadást.
Meghalt a Kettős-Körösben eltűnt fiatal férfi Már csak a holttestét találták meg annak a férfinak, aki a déli órákban merült el a folyóban a Békés megyei Doboznál lévő szanazugi üdülősornál - jelentette az M1 Híradója. Mint az korábban az MTI jelentette, a rendőrség mellett egy polgári védelmi mentőcsoport is kereste az akkor még eltűnt fiatalt.
Igyekszem a lényeges dolgokra koncentrálni Közeli Gálvölgyi Jánossal Mondtad, hogy holnap indultok nyaralni, és azóta is próbálom elképzelni, mit is jelenthet számodra a nyaralás. Szörfözöl, búvárkodsz, bungee-
Szomszédjukkal balhéznak Jennifer Anistonék Mit művelhet New York-i otthonában Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux, amiért bejelentést tettek ellenük? Alsó szomszédjuk, Norman Resnicow jelentette fel Justint, elviselhetetlen ricsajra hivatkozva. A lakó szerint folyamatosan ugatnak a gyakran magukra hagyott kutyák, továbbá a páros hajnali három tájékán nehéz tárgyakat dobál a padlóra, ezzel terrorizálva őt.
Elmerült férfit keresnek a Körösben Doboznál két búvár keresi a férfit.

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
"Ausztria 20 év múlva olyanná válhat, mint Afganisztán" Egy Ausztriában élő iraki keresztény figyelmezteti az országot arra, hogy ha nem történik semmi, annak szörnyű következményei lehetnek.
Oroszország hibrid háborút vív Ukrajnában
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
11 ezer háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon 9 ezer háztartásban szombatig nem is lesz. Három megye 85 települése érintett.
Eltalálta a célpontot Mónus József íjász, akinek életveszélyes mutatványától a magyar íjász szövetség elhatárolódott Az egri bástyából a Dobó térre lőtt, videón a lövés.