Rögzítette egy amerikai rendőr, ahogy megpróbálják megölni - videó

A tiszt szemüvegén elhelyezett kamera vette fel a támadást.

2017. augusztus 12. 15:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Rögzítette egy amerikai rendőr, ahogy megpróbálják megölni - videó A tiszt szemüvegén elhelyezett kamera vette fel a támadást.
Neonáciknak tűnő nacionalisták masíroztak egy amerikai egyetemen Lee tábornok szobrának az eltávolítása szította az indulatokat.
Terroristákat tartóztattak le Kuvaitban A tervezett terrortámadásban állítólag Irán és a Hezbollah is segédkezett volna.
Patriot rakétavédelmi rendszerrel erősít Japán is A japán televízióban mutatott felvételeken látható, hogy katonai járművek pirkadat előtt indítóállásokat és a rakétavédelmi rendszer más részeit szállították egy Kócsiban található katonai támaszpontra.
Jelen kell lennünk az USA-ban Magyarországnak jelentékennyé kell tennie magát az Egyesült Államokban - jelentette ki az MTI-nek adott pénteki interjújában Szabó László, Magyarország új washingtoni nagykövete, aki pár nappal ezelőtt foglalta el állomáshelyét az amerikai fővárosban.
Gyilkossággal gyanúsítják a rekorder tengeralattjáró építőt Hajója a mélybe merült, egy svéd nő eltűnt.

Top hírek:
Meghalt a világ legöregebb férfija A 114. születésnapját már nem érhette meg.
AP: Trumpék állítólag titokban tárgyalnak Észak-Koreával Ha igaz az AP hírügynökség értesülése, az Egyesült Államok és Észak-Korea még diplomáciai úton rendezheti a viszonyát, bár a két ország vezetőjének üzengetése az utóbbi napokban eldurvult.
Neonáciknak tűnő nacionalisták masíroztak egy amerikai egyetemen Lee tábornok szobrának az eltávolítása szította az indulatokat.
Két halottja van a kenyai elnökválasztásnak Éles lőszerrel lőttek az emberekre.
Négy ember meghalt Lengyelországban a vihar miatt 28-an pedig megsérültek.
Peking próbálja nyugtatni a háborúra készülő Trumpot Észak-Koreáról tárgyalt telefonon a kínai és az amerikai elnök