Elsőfokú riasztást adtak ki mára zivatarok miatt

Akár jégeső is eshet és károkat okozhat az erős szél is.

2017. augusztus 12. 15:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Holtan találtak egy házaspárt zalai házuk udvarán Egy várföldei házaspárt találtak holtan.
A Legjobb úton a 3F Fesztiválon debütál Szeptember 23-án, szombaton 19.45-kor, a 3F Fesztiválon az Art + moziban tartják Túri Bálint Márk filmjének premierjét.
Parlament: fegyelmi ügyek, ukrán oktatási törvény, megyenév-vita Sok nemzetközi ügy mellett a CEU-nak mintául kikiáltott Marylandi egyetemmel kötött megállapodás, és korrupciós ügyek, plakáttörvény is a terítékre kerül ma. Az ülés 15 perccel később indul az informatikai rendszer hibája miatt.
Máris megrohanták a plakátkommandók a Jobbik új hirdetéseit
Baltával ölte meg azt, akire lecserélte a szerelme Háromszor vágta fejbe a pécsi férfi a riválisát, miután kijött a börtönből.
Máris börtönbe küldték a margitszigeti futók által elfogott telefontolvajt A férfi 3 év 1 hónap börtönt kapott a telefon ellopásáért.

Top hírek:
Jordán Tamás: Szívem szerint az utcára vonulnék "Nem tudták, hogy mibe nyúlnak bele. Visszahallottam, hogy a Fidesz felső vezetésének nem volt ínyére, hogy ekkora botrány tört ki Szombathelyen" - mondta színházigazgatói pályázatáról a HVG-nek Jordán Tamás, aki arról is beszél, mennyire bántja, hogy nem választották be a Nemzet Színészei közé, és azt is, hogy két nagyfiát gyerekkorukban elhanyagolta.
Ha szeretné megismerni a NER indulatait, olvassa el Rákay Philip nekünk írt levelét 4389 karakter tömény gyűlölet.
Még az idén megkezdődhet nyolc új börtön építése 2019-re már kész is lehetnek az új büntetés-végrehajtási intézetek.
Juhász Péter is aktivizálta magát Tárgyalásra hívja a szövetségesnek gondolt pártok vezetőit.
Hazánk máris szóba került Nem lehet kizárni, hogy a következő ciklusban ismét nagykoalíció vezeti majd Németországot - jelezte Angela Merkel kancellár.
Máris börtönbe küldték a margitszigeti futók által elfogott telefontolvajt A férfi 3 év 1 hónap börtönt kapott a telefon ellopásáért.