Indulhat a metrófelújítás

A Strabag kezdheti a munkát, de drágábban, mint gondolták.

2017. augusztus 12. 15:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Fabinho is a PSG-hez tart Neymar után újabb brazil futballkiválóság kerülhet a Paris Saint-Germain csapatához: hírek szerint Fabinho is a francia elitegyüttes játékosává válhat.
Sylvester Stallone fotóját imádják a netezők - Ennél jobb múltbéli fotót ma nem látsz Kollégáival posztolt egy cuki fotómontázst.
Wayne Rooney már azzal történelmet ír, hogy pályára lép Te mit csináltál 2004. május 15-én?
Conan Exiles - nyakunkon az Xbox One-os verzió Zajlanak az események a Conan Exiles körül, lévén a jövő héten landol az Xbox One Game Preview programjában a Funcom MMO-ja. Ezzel együtt érkezik az első nagyobb kiegészítő, a The Frozen North is mindkét platformra.
Atyaég! Micsoda bombázó a combfixes szultána fotó Gondolná, hogy a fotón látható színésznő már ötvenhárom éves? Hülya Avsart Magyarországon a nézők elsősorban A szultána gonosz Szafijéjeként ismerik, hazájában azonban énekesnőként is népszerű, és amint látják, modellként sem utolsó. Szeretem kihangsúlyozni a nőiességemet, és kifejezettem élvezem, ha gyönyörű fotókat készítenek rólam ismerte el Avsar, aki a napokban ezzel a közösségi oldalára feltöltött fotójával hozta lázba a férfiakat.
Egzotikus helyszíneken, kockáztatva juthatunk elfogadható hozamhoz Aktívan kell keresni a jó befektéseket, majd jól is kell menedzselni azokat, különben a jelenlegi világgazdasági helyzetben aligha érhetünk el értelmezhető hozamokat ez volt a legfontosabb tanulsága az Aegon Prémium Ügyfélklub legutóbbi rendezvényének. Ercsey Szabolcs, a Franklin Templeton Investments közép-kelet-európai értékesítési igazgatója több meggyőző érvet is hozott annak alátámasztására, miért ez a nyerő taktika.

Másfélszer drágábban kap próbacentrumot az Operaház 12 milliárdért alakítják át a műemlék Eiffel-csarnokot, nyert a Strabag.

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Eltalálta a célpontot Mónus József íjász, akinek életveszélyes mutatványától a magyar íjász szövetség elhatárolódott Az egri bástyából a Dobó térre lőtt, videón a lövés.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
Oroszország hibrid háborút vív Ukrajnában
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!