Az ausztriai muszlimok nem kérnek a beilleszkedésből, inkább ők integrálnák az osztrákokat

Betiltanák a muszlimok az iszlámmal kapcsolatos vicceket az országban. Kezdésképp.

2017. augusztus 12. 16:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Az iraki kurdok nem tágítanak Kitartanak a függetlenségi népszavazás mellett.
Ukrán gyermekek a Parlamentben
Műteni kell a Győri Audi ETO holland irányítóját Cornelia Nycke Groot hosszabb ideje bajlódik már a problémával.
Ilyen automaták segítenek elkölteni a maradék vagyonunk
Látta már valahol ezt a párt? A ferencvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.
Sztrájkra készülnek a vasutasok A VDSzSz Szolidaritás szakszervezet szerint az Utasellátó központ vezetése készül hálókocsikalauzok és étkezőkocsikon szolgálatot teljesítő szakácsok, felszolgálók kirúgására.

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Eltalálta a célpontot Mónus József íjász, akinek életveszélyes mutatványától a magyar íjász szövetség elhatárolódott Az egri bástyából a Dobó térre lőtt, videón a lövés.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
Oroszország hibrid háborút vív Ukrajnában
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!