Lopás miatt keresi őket a rendőrség

Nyakláncot téptek ki egy gyalogos nyakából, és megütötték a lányát is.

2017. augusztus 12. 16:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Gróf Széchenyi István - 226 1791. szeptember 21-én született Széchenyi István, a reformkori magyar politika egyik legjelentősebb alakja.
ZDF - két új párt megjelenése várható A kormánypártok gyengülése és két új párt megjelenése várható a vasárnapi németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson - mutatta ki a szavazás előtt készített egyik utolsó felmérés, amelyet csütörtök este ismertettek
Akadémiai Nap Győrben a Széchenyi egyetemen Széchenyi István születésének évfordulójához kapcsolódóan csütörtökön tartották a győri felsőoktatás hagyományos ünnepét, a XXIV
Ébredeznek a nem-zombik
Örményesen azokra is gondoltak, akiknek hiányzik Diana hercegnő Örményes egy körülbelül ezerfős község Jász-Nagykun-Szolnok megyében és most már egyben a régió Diana-zarándokhelye is. Aki szeretne emlékezni a néhai walesi hercegnőre, elég csak felkeresnie a Diana-emlékpadot, amit a héten avatott fel Iain Lindsay angol nagykövet és felesége Boldog István fideszes országgyűlési képviselővel.
Vegyesen alakult a forint árfolyama Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtök kora este a reggeli szintekhez képest

Top hírek:
Lázár: Ami a Parlamentnél magasabb, az a mohóság szimbóluma Indul a Soros-tervről a nemzeti konzultáció. Ezzel együtt pedig a kampány is. A magyaroknak dönteniük kell, milyen Magyarországot akarnak, mondta. Kormányinfó.
Kettős mérce a magyar külpolitikában Szijjártó Péter nem szereti, ha egyesek figyelmen kívül hagyják a bírósági döntéseket. Mármint másoknál.
1,5 milliós sérelemdíjat kér a Helsinki Bizottság a Fidesztől Harmadszor is beperli a jogvédő szervezet a kormánypártot, mert szerintük valótlanságokat terjesztenek róluk. A két előző perben vesztett a Fidesz.
Schilling Árpád simán szavazna Simicskára, ha összerakna egy pártot A kormány szerint forró őszre készülő rendező szerint a Fidesz szétzsírosodik a zabálásban, eljöhet a pont, amikor kiröhögi őket a nép.
Újabb drogkereskedő bandatagot kaptak le Már négy embert fogtak el.
Szíria - Moszkva figyelmeztette Washingtont Oroszország a kommunikációs különcsatornán figyelmeztette az Egyesült Államokat, hogy meg fogja torolni, ha a szíriai ellenzék tüzet nyit az orosz különleges egységekre és a damaszkuszi kormány erőire - jelentette be Igor Konasenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője csütörtökön Moszkvában