Több száz náci vonult fel az USA-ban

A University of Virginián vonultak, azt skandálták, hogy nem hagyják, hogy a zsidók lecseréljék őket.

2017. augusztus 12. 17:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az első kijavított humán embrió Először vágtak ki sikerrel humán embrióból hibás DNS-szakaszt, amely egy öröklődő, súlyos szívbetegségért, a hipertrofiás kardiomiopátiáért (szívizom elfajulás) felelős. A Portland-i Oregon Health an...
Depresszió és édességek A túl sok cukrozott üdítőital, sütemény és más édesség fogyasztása növeli a depresszió kockázatát férfiaknál közölték a University College London kutatói a Scientific Report című folyóiratban.

Friss hírek
FTC: Kubatov Gábor békét kötött A zöld-fehér klub rendezte a viszonyát a szövetséggel.
Ezek most a legdögösebb pasifogó manikűrök Irány a körmös!
Az Egri csillagokra és Várkonyi Zoltánra emlékeznek Mohorán Ünnepi rendezvényt tartanak az Egri csillagok című magyar játékfilm forgatásának 50. évfordulója alkalmából hétfőn Mohorán a Tolnay Klári Emlékházban; az esemény, amelyen részt a film főszereplői közül többen is részt vesznek, egyben tisztelgés Várkonyi Zoltán Kossuth-díjas rendező életműve előtt - tájékoztatott az emlékház vezetője.
120 éves az aszpirin 1897. augusztus 10-én Felix Hoffmann német vegyész először állított elő sikeresen vegytiszta és stabil formában acetilszalicilsavat, és ezzel megszületett az aszpirin, a világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb gyógyszere.
Szabó Zsófi férje nagyot csalódott anyósában Zsófi maga árulta el, mi volt ennek az oka.
Kivételes lehetőség! Facebookon árulja a férjét a mizófóniás asszony Hosszan sorolja egy norfolki nő, hogy mit és miért utál a férjében. S mivel a lista hosszú, Facebookon adna túl a tagon. Igen, tényleg eladásra kínálta fel.

Emberi embriókon végeztek génszerkesztést Először végeztek génszerkesztést - a DNS, vagyis az összes genetikai információt tároló makromolekula manipulációját - emberi embriókon az Egyesült Államokban - jelentette be a portlandi Oregon Health...
Félmilliárd dolláros kártérítést varrtak az Apple nyakába A verdikt az University of Wisconsin-Madison által birtokolt szabadalmak jogtalan használatáért zajló per aktuális állomása.
Az amerikai munkahelyek fele veszélybe kerülhet a robotok miatt Az amerikai munkaerő óriási nyomás alatt áll, a változások pedig több fronton zajlanak. Ez a bizonytalanság politikai és társadalmi zűrzavarhoz vezethet áll az amerikai Ball State University üzleti é...

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Eltalálta a célpontot Mónus József íjász, akinek életveszélyes mutatványától a magyar íjász szövetség elhatárolódott Az egri bástyából a Dobó térre lőtt, videón a lövés.
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
11 ezer háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon 9 ezer háztartásban szombatig nem is lesz. Három megye 85 települése érintett.
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.
Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot 2019-től az adóhatóság dolga lesz a törvényszéki végrehajtás.