Istent játszva doboltunk, hogy miénk legyen a világ

Kilenc éve hódít, mégsem tud unalomba fulladni a konzol-éra egyik legkülönlegesebb videojátéka, melynek épp a napokban jelent meg kifejezetten mai igényekre szabott, immár 4K-s felbontást is támogató változata. Kipróbáltuk a PlayStation-exkluzív Patapont, amelyhez egyetlen dologra van szükség az irányítást segítő kontrolleren kívül: ritmusérzékre.

2017. augusztus 12. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyarul is megtanul a PlayStation Hosszú évek után végre a magyar is választható nyelvvé válik a népszerű konzolon.
Thimbleweed Park - kiderült az új portok dátuma Ron Gilbert, a Thimbleweed Park alkotója elárulta, hogy a PC-s és Xbox One-os változat után, mikorra várhatjuk a nagy sikerű kalandjáték PlayStation 4-es és Nintendo Switch-es megjelenését.
Problémásan rajtolt a PS4-es LawBreakers Nem volt zökkenőmentes a LawBreakers tegnapi megjelenése, a PlayStation 4-es változat tulajdonosai ugyanis arról számoltak be, hogy a játék hajlamos akció közben megakadni.
The Incredible Adventures of Van Helsing II - mától PS4-en is játszható a folytatás PC és Xbox One után szép lassan PlayStation 4-re is megérkeznek a The Incredible Adventures of Van Helsing játékok, ma éppen a második epizód landolt a Sony konzolján egy launch trailer kíséretében.
Jön a Surf World Series (PC, PS4, XO) Xbox One-ra és PlayStation 4-re már most elérhető egy demó kiadás, a PC-s próbaváltozatra még néhány napot várni kell.
Érkezik a Spotify az Xbox One-ra A népszerű alkalmazást eddig csak Playstation 3 és 4 konzolokon lehetett elérni.

Xbox One-ra is eljöhet a Spotify Még nincs az ügyben hivatalos információ, de néhány Reddit-felhasználó posztjából úgy tűnik, a PlayStation 4 mellett immár Xbox One-on is elérhető lesz a zenestreamelő szolgáltatás, a Spotify.
Dobszóra igázza le a világot az imádnivaló apró törzs Először kilenc éve találkoztunk vele, de a Patapon 2017-ben is zseniális élmény. Kipróbáltuk a legendás játék remastered verzióját.
Akcióban a Knack 2 kooperatív módja A hétvégén játékkiállítást tartottak Hong Kongban, ahonnan már megnézhettetek néhány PlayStation 4-felvételt. A mai napra is akadt egy, mégpedig a Knack folytatásának friss videója, ami a kooperatív m...
Destiny 2 - limitált PS4 kontroller és gépcsomagok érkeznek Akár öt különböző összeállításban is megvehetjük majd a Destiny 2-t és egy PlayStation 4-et, de ha van már konzolunk, egy kontrollert is választhatunk.
Újra mozgásban a Gran Turismo Sport A PlayStation Undergroundnak hála újra megnézhetjük mozgás közben az idén ősszel érkező Gran Turismo Sportot. Az új videó az egyjátékos módra koncentrál, így a zárt bétát próbálgatóknak is tartalmaz ú...
Doom - újabb próbakört tartanak PS4-en Aki esetleg a múlt héten lemaradt volna a Doom ingyenes hétvégéjéről, az PlayStation 4-en ismét szabadon belekóstolhat az id játékába.