Felhőszakadás, jégeső után holnap már kisüthet a nap

Az időjárás egy nap alatt a teljes palettáját felvonultatja.

2017. augusztus 12. 18:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Online vásárlás-stop Több banknál is elérhetetlenné vált az online vásárlás.
Felhőszakadás, jégeső után holnap már kisüthet a nap Az időjárás egy nap alatt a teljes palettáját felvonultatja.
Világsztár lett a celebfotókat kigúnyoló Celeste - fotók Celeste Barber, bár évek óta komikaként dolgozik Ausztráliában, maga sem hitte volna, hogy alig pár hónap alatt 1,8 millió követőt szerez Instagram-oldalán mókás fotóival. A színésznő kísérletnek szánta az első képeket. Hírességek pikáns szelfijeit utánozta le a maga módján, mert kíváncsi volt arra, hogy az ő lenge képeit letiltja-e a közösségi oldal.
A zöldeket kedvelik a legkevésbé az osztrákok A kampány hajrájára fordulva érdekes felmérések is készülnek Ausztriában. Kiderült, hogy működik az FPÖ démonizálása, de a zöldeket még a szabadságpártiaknál is többen találják ellenszenvesnek.
Kínos zakóval kezdett a címvédő Chelsea, Rooney góllal tért haza Öt gól és két piros lap a Stamford Bridge-en.
Az Annabelle 2 szórakoztatóan tette tönkre az idegeinket Úgy feltekeri az őrületet az új rész, hogy szétkaptuk a mozi karfáját.

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Eltalálta a célpontot Mónus József íjász, akinek életveszélyes mutatványától a magyar íjász szövetség elhatárolódott Az egri bástyából a Dobó térre lőtt, videón a lövés.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
11 ezer háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon 9 ezer háztartásban szombatig nem is lesz. Három megye 85 települése érintett.
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.