Online vásárlás-stop

Több banknál is elérhetetlenné vált az online vásárlás.

2017. augusztus 12. 18:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Online vásárlás-stop Több banknál is elérhetetlenné vált az online vásárlás.
120 éves az aszpirin 1897. augusztus 10-én Felix Hoffmann német vegyész először állított elő sikeresen vegytiszta és stabil formában acetilszalicilsavat, és ezzel megszületett az aszpirin, a világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb gyógyszere.
Tízmilliókat érő házba költözhet Tóth Gabi: évekig koncertezhet, hogy kifizesse Erre kuporgat az énekesnő....
Már milliókat kuporgathatott össze Tóth Gabi: élete nagy álmára gyűjt ...
Hétfőn kezdődnek a balatonfüredi borhetek A borvidék harminc fajtájából készülő csaknem háromszáz féle borból válogathatnak a hétfőn kezdődő balatonfüredi borhetek látogatói. A három héten át tartó rendezvénysorozat esténként koncertekkel és látványos színpadi programokkal várja az érdeklődőket.
Félelmetes fegyvereket fejlesztett titokban a világot rettegésben tartó ország Talán még sosem volt ennyire közel a háború újbóli kirobbanásához Észak-Korea és az Egyesült Államok szövetségesi köre, a minap Kim Dzsongun konkrétan be is jelentette, hogy atombombát tervez...

Top hírek:
Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot 2019-től az adóhatóság dolga lesz a törvényszéki végrehajtás.
Stagnált az infláció Spanyolországban Spanyolországban stagnált a fogyasztói árak emelkedésének üteme júniusban a spanyol statisztikai hivatal pénteken közzétett adatai szerint.
Több tízmillió veszélyes tojás került a boltokba - nekünk is rettegnünk kell? Óriási botrány robbant ki Nyugat-Európában, miután elképesztő mennyiségű fertőzött tojás került ki Hollandiából, amelyeket emberre veszélyes fertőtlenítőszerrel kezeltek. Több nyugat-európai ország is zárlatot rendelt el, a mérgezésnek ugyanis egyebek mellett rángásos rohamok és hányás is lehet a tünete.
Oroszország hibrid háborút vív Ukrajnában Oroszország úgynevezett nem lineáris, hibrid háborút vív Ukrajnában, azaz úgy van benne a konfliktusban, hogy hivatalosan nincs benne - mondta Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.
Egyetlen döntés fenyegeti a kormány legféltettebb álmát Éles fordulatot vett a héten az Eximbank elszámolásának ügye, ami egy évek óta zajló csata a magyar statisztikai hatóságok és az Eurostat között. Fennáll a veszélye, hogy a pénzintézetet az...
Megkezdődik a hétvégén a Kaposfest Megkezdődik a hétvégén a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál (Kaposfest): a nyolcadik alkalommal sorra kerülő eseménysorozat vasárnaptól egy héten át tizennégy komolyzenei koncert mellett számos kiegészítő programmal, kiállításokkal és könnyűzenével is várja a közönséget.