Megtört szívek - III. évad 57. epizód

Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.

2017. augusztus 12. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megtört szívek - III. évad 55. epizód Cihan figyelmét teljesen leköti Cansu és Dilara oltalmazása. Észre sem veszi, hogy Hazalnak és Ozannak is szüksége van az apai segítségre. Asuman megtudja, hogy Candant megölték.
Megtört szívek - III. évad 54. epizód Deniz képtelen tovább nézni, hogy Cansu a betegsége miatt nem tudja megfelelően ellátni Emre babát, ezzel pedig veszélyezteti a gyermek életét. Damir megtudja, hogy Mithat valójában a rendőrségnek dol...

Friss hírek
Ő volt Berényi Ákos a Barátok köztben - Friss fotón a 38 éves Somorjai Tibor Somorjai Tibor nem fordított teljesen hátat a színészetnek.
Fatmagül - 137. rész (Teljes epizód) Münir megzsarolja Hacert, hogy a lány biztosan ne mondja el az igazat a rendőrségnek. Meltem beszél Nine mamával. Elmeséli, hogy mit találtak Mustafa számítógépén.
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Világsztár lett a celebfotókat kigúnyoló Celeste - fotók Celeste Barber, bár évek óta komikaként dolgozik Ausztráliában, maga sem hitte volna, hogy alig pár hónap alatt 1,8 millió követőt szerez Instagram-oldalán mókás fotóival. A színésznő kísérletnek szánta az első képeket. Hírességek pikáns szelfijeit utánozta le a maga módján, mert kíváncsi volt arra, hogy az ő lenge képeit letiltja-e a közösségi oldal.
Edd őket párban, és duplán fogyasztanak: mutatjuk a legjobb diétás ételkombinációkat Kiegészítik egymást a hatóanyagaik.
Ezek most a legdögösebb pasifogó manikűrök Irány a körmös!

Politikai konfliktushoz vezetett a horvátországi erdőtűz Politikai konfliktushoz vezetett Horvátországban a közép-dalmáciai erdőtűz Andrej Plenkovic kormányfő és Kolinda Grabar-Kitarovic államfő között, amely eredményeként Damir Krsticevic védelmi...
Megtört szívek - III. évad 53. epizód Dilara emlékezete kezd visszatérni. Már képes felidézni bizonyos eseményeket a múltból. Cihan próbálja jobb belátásra bírni Ozant. Hazal örömmel fogadja Damir udvarlását...

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
Egy éven keresztül nem szexelt a 33 éves nő - Érdekes dolgokat tapasztalt A 33 éves nő eddig el sem tudta képzelni az életét szex nélkül, azonban meglepő dolgokat tapasztalt a kísérlet során.
Az X-Faktor énekesnője a strandon is büszkén vállalja telt idomait Batánovics Lili igazi nő, aki teltkarcsún is bátran strandol.
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
Gerenda zúzta halálra az anyát Kenézen A viharos szél által lebontott háztető végzett egy 34 éves nővel Kenézen. Az édesanya épp munkába tartott, amikor egy lezuhanó gerenda átfúrta az autó szélvédőjét.