Taylor Swiftnek már biztosan nem kell kártérítést fizetnie egy rádiósnak, aki talán megmarkolta a fenekét

A fenékmarkolásból, amit a rádiós, David Mueller tagad, akkora botrány lett, hogy az állásába került. Kártérítést követelt, de a bíró szerint nem sikerült bizonyítania, hogy Swift rúgatta ki. Swift anyjának és rádiós ügynökének felelősségéről az esküdtszék dönthet.

2017. augusztus 12. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem hitt a bíróság a Taylor Swiftet beperlő DJ-nek a zaklatási ügyben Nem tudta bizonyítani, hogy Swift miatt rúgták ki.
Taylor Swift kiállt az igaza mellett a szexuális zaklatási perében Egy rádiós műsorvezető tagadja, hogy a fenekét fogdosta volna, az énekesnő viszont nem hátrált meg a bíróságon.
Mindkét sofőr életét vesztette az ágasegyházi balesetben - sokkoló fotók Frontálisan csapódott egymásba egy Izsák felől Ágasegyházára tartó Opel és egy - eddig tisztázatlan kürölmények közt - a szemközti sávba áttérő Suzuki Swift péntek délután az 5301-es úton. Mindkét sof...
Benyó Máté győzött, a Swift Cup Europe nyert Olaszországban Különleges és rendhagyó futammal folytatódott a Slovakiaring után az immáron európaivá terebélyesedett, de magyar alapítású Swift Cup Europe márkakupa-sorozat.
Calvin Harris rájött, hogy hibázott - kibékült exbarátnőjével Taylor Swift miatt 2015-ben szakított a modellel, most ismét egy párt alkotnak.
Évek óta téma, megmarkolták-e Taylor Swift fenekét Ekkora hercehurca egy markolásért! Taylor Swift már ha akarná sem tudná elfelejteni azt a kínos 2013-as esetet, mikor is David Muller DJ benyúlt a szoknyája alá, és arcátlanul megfogdosta a fenéket. A...

Idő előtt fotózták le az új Suzuki hot hatch brosúráját Nem kell a Frankfurti Autószalonig várni, hogy bekukkanthassunk az első turbós Swift Sport utasterébe. Twitteren buktatták le a részleteket.4 hozzászólás - megtekintés
Itt az új Suzuki Swift, amire mindenki csorgatni fogja a nyálát Bemutatkozik a legsportosabb modell.
Swift Cup Europe: Tehetség"gyár" Hazánk egyetlen márkakupája egy ideje már nemzetközi szinten működik, a Swift Euro Cup szlovákiaringi futamán néztük meg a versenyzőket és az autókat.
Komoly, hogy Taylor Swift egy bőröndben csempésztette ki magát a lakásából? Valószínűleg nem, de egy elrontott képaláírás lavinát indított el.
Az elsők között vált Coffee Lake-re az Acer Felbukkant egy új Acer Swift 3, amelyben már Coffee Lake processzor van.
Taylor Swift legjobb barátnője miatt visszatért az Instagramra Selena Gomez új dala megihlette az énekesnőt.