Ő volt Berényi Ákos a Barátok köztben - Friss fotón a 38 éves Somorjai Tibor

Somorjai Tibor nem fordított teljesen hátat a színészetnek.

2017. augusztus 12. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Charlie: Somló mindennap itt van velem Somló Tamás gyermekei, Pál, Dávid és Lili meghatottan figyelték, ahogy a Sziget mínusz első napján a barátok, zenésztársak emlékeztek tavaly elhunyt édesapjukra. Az utolsó szám előadásában már ők is r...
Micsoda? Leonardo DiCaprio összejött Kate Winslettel?  A Titanic forgatása óta jó barátok, de arra senki nem számított, hogy egyszer randizni kezd a két színész. Egy pletykalap most viszont ezt állítja, és állítólag fotóbizonyítékuk is van!
Férjhez ment Barátok közt Hannája Na jó, csak a Szigeten.
A Barátok közt Tildája álomszép esküvői ruhában - Szabó Erika így állt kamerák elé Szabó Erika menyasszonyt alakít új filmjében.
Kiss Ramónával lép félre a miniszter A nagy szerelem után egy nagy szerep is megtalálta a Barátok köztből távozó színésznőt.
Íme a bizonyíték: barátok maradtak a Berényi testvérek A Berényi testvérek közül öt éve már csak ketten vannak a sorozatban, de a színészek közt a barátság megmaradt. Sza­bad­idejüket tartalmasan töltik el, profin forgatják a fakanalat.

Sziget Fesztivál 2017 - Somló Tamásra koncerttel emlékeznek Életművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, egy nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak a tavaly elhunyt Somló Tamásról, aki most töltené be 70. életévét. A Somló ...
ASRock: a Coffee Lake és a 200-as sorozatú alaplapok nem lesznek barátok A vállalat a Twitteren kotyogta el a régóta pletykált információt, de aztán törölték is a bejegyzést.
A világ legtitkosabb vacsorája másodszorra is Budapestre érkezik 2017. szeptember 9-én a világhíres titkos vacsora, a Diner En Blanc ismét fehérbe öltözteti Budapest egyik legszebb szabadtéri helyszínét. A vacsora alapelvei az elmúlt 30 évben nem változtak: a vendé...
Ezért vigyázz az exeddel, ha szakítás után barátkozni akar Mindenki furcsának tartja, hogy a volt pasid az éjszaka közepén hívogat, mert elvileg annyira jóban vagytok egymással? Egy nemrég készült tanulmány szerint erős az esély arra, hogy a srác pszichopata ...
Angelina Jolie egyre rosszabbul viseli a magányt Se Brad Pitt, se barátok egy közeli ismerős szerint a hollywoodi színésznő még sohasem érezte magát ennyire egyedül, mint mostanában.
Macron és Orbán nem lesznek barátok