Edd őket párban, és duplán fogyasztanak: mutatjuk a legjobb diétás ételkombinációkat

Kiegészítik egymást a hatóanyagaik.

2017. augusztus 12. 17:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Ő volt Berényi Ákos a Barátok köztben - Friss fotón a 38 éves Somorjai Tibor Somorjai Tibor nem fordított teljesen hátat a színészetnek.
Fatmagül - 137. rész (Teljes epizód) Münir megzsarolja Hacert, hogy a lány biztosan ne mondja el az igazat a rendőrségnek. Meltem beszél Nine mamával. Elmeséli, hogy mit találtak Mustafa számítógépén.
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Világsztár lett a celebfotókat kigúnyoló Celeste - fotók Celeste Barber, bár évek óta komikaként dolgozik Ausztráliában, maga sem hitte volna, hogy alig pár hónap alatt 1,8 millió követőt szerez Instagram-oldalán mókás fotóival. A színésznő kísérletnek szánta az első képeket. Hírességek pikáns szelfijeit utánozta le a maga módján, mert kíváncsi volt arra, hogy az ő lenge képeit letiltja-e a közösségi oldal.
Edd őket párban, és duplán fogyasztanak: mutatjuk a legjobb diétás ételkombinációkat Kiegészítik egymást a hatóanyagaik.
Ezek most a legdögösebb pasifogó manikűrök Irány a körmös!

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
Egy éven keresztül nem szexelt a 33 éves nő - Érdekes dolgokat tapasztalt A 33 éves nő eddig el sem tudta képzelni az életét szex nélkül, azonban meglepő dolgokat tapasztalt a kísérlet során.
Az X-Faktor énekesnője a strandon is büszkén vállalja telt idomait Batánovics Lili igazi nő, aki teltkarcsún is bátran strandol.
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
Gerenda zúzta halálra az anyát Kenézen A viharos szél által lebontott háztető végzett egy 34 éves nővel Kenézen. Az édesanya épp munkába tartott, amikor egy lezuhanó gerenda átfúrta az autó szélvédőjét.