Íme a tábor, ahol a gyerekek szabadon váltogathatják a nemüket

Az amerikai tábor 4-12 év közötti gyerekeket vár, azzal a céllal, hogy "segítsen nekik abban, hogy elfogadják önmagukat."

2017. augusztus 12. 18:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Ilyen lett volna az 1945 színesben
Íme a tábor, ahol a gyerekek szabadon váltogathatják a nemüket Az amerikai tábor 4-12 év közötti gyerekeket vár, azzal a céllal, hogy "segítsen nekik abban, hogy elfogadják önmagukat."
Ribéry fogta, és kikötötte a bírónő cipőjét A Bayern 5-0-t osztott ki a Chemnitzernek. Aubameyang mesterhármasával 4-0-ra nyert a Borussia.
Piros volt a vasúti átjáró lámpája, záródott a sorompó, de a győri sofőr még átsurrant alatta Érthetetlen.
Magyar ügyekben felgyorsultak a dolgok Olybá tűnik, mintha Brüsszel tovább szeretné élezni a feszültségeket, és nem a megoldást keresné magyar ügyekben - nyilatkozta Völner Pál.
1968 óta nem történt ilyen az angol fociban Erre a statisztikára a Chelsea, a Leicester City, a Manchester United és a Manchester City sem lehet büszke.

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Eltalálta a célpontot Mónus József íjász, akinek életveszélyes mutatványától a magyar íjász szövetség elhatárolódott Az egri bástyából a Dobó térre lőtt, videón a lövés.
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
11 ezer háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon 9 ezer háztartásban szombatig nem is lesz. Három megye 85 települése érintett.