Ribéry fogta, és kikötötte a bírónő cipőjét

A Bayern 5-0-t osztott ki a Chemnitzernek. Aubameyang mesterhármasával 4-0-ra nyert a Borussia.

2017. augusztus 12. 18:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gálázott a Bayern és a Dortmund a Német Kupában Aubameyang három gólt lőtt és ezzel történelmet írt.
Kukorelly szerint Bayer nem méltó a Nemzeti Könyvtárra Szerinte őrült problémás élő alkotót beemelni egy ilyen kánonba.
Figyelem, olvasni tudó emberek! Hivatalos: Bayer Zsolt Petőfi Sándorhoz hasonlítható Ezt mondta ugyanis Kerényi Imre. Nem akarom elvenni Németh Szilárd munkáját, de azért erre már én is csak annyit tudok mondani, hogy provokáció.
Kerényi Imre szerint Bayer Zsoltnak a legnagyobb magyar írók között a helye Bayer könyvei bekerülnek a Nemzeti Könyvtárba.
A Bayern München nyerte a német Szuperkupát A bajnok Bayern München labdarúgócsapata nyerte a német Szuperkupát, miután 2-2-es döntetlent játszott a Borussia Dortmund otthonában, majd tizenegyes-párbajban jobbnak bizonyult.
Nehéz összerakni a Dortmund öngólját A Bayern ezzel egyenlített az utolsó percben, büntetőkkel pedig elvitte a Szuperkupát.

Az egy dolog, hogy rosszul játszik a Bayern München, de két kulcsjátékos még meg is sérült A Dortmund elleni Szuperkupa-döntőt biztosan kihagyják mindketten.
Siralmasan alakult a Bayern München felkészülése Két újabb vereség mellé két újabb sérült is jár a Dortmund elleni rangadó előtt.
200 ezres bírság Bayer Zsolt taknyos-véres-civiles mondatáért Sértették az emberi méltóságot, és gyűlöletet keltettek ezek a kijelentések, döntött a Médiahatóság.
Bayer Zsolt a BBK-hekker ügyéről
Magyarországon szóba sem jöhet, de a Dortmundhoz igazol A Nemzeti Sport értesülései szerint ismét a bundesligás Borussia Dortmund játékosa lesz a 26 éves Bajner Bálint. Bajner 2012 és 2014 között egyszer
Ez a két sztárklub verseng a Bayern Európa-bajnokáért Az minden valószínűség szerint biztos, hogy a tehetséges játékos távozik Münchenből, ám hogy hol köt ki, az eléggé kétséges. Két klub versenyzik érte.