Frontátvonulás

Holnapra se érdemes fürdőzős programot tervezni.

2017. augusztus 12. 18:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Frontátvonulás Holnapra se érdemes fürdőzős programot tervezni.
Magyar ügyekben felgyorsultak a dolgok Olybá tűnik, mintha Brüsszel tovább szeretné élezni a feszültségeket, és nem a megoldást keresné magyar ügyekben - nyilatkozta Völner Pál.
Négyméteres betonaknába zuhant A tűzoltók hozták felszínre a szerencsétlenül járt sérültet.
Nagyon csúnya baleset miatt állt a forgalom az M5-ösön
Ferencvárosi rablás gyanúsítottjait keresi a rendőrség A lakosság segítségét kéri az ismeretlen elkövetők azonosításához.
Elsőfokú riasztást adtak ki mára zivatarok miatt Akár jégeső is eshet és károkat okozhat az erős szél is.

Top hírek:
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.
Holttestet találták a Velencei-tóban Egy ötven év körüli férfiről lehet szó, Agárdnál találtak rá.
Frissítés: Holtan találták meg a Körösben eltűnt férfit Doboz térségében merült el és nem sokkal utána holtan találták meg.
Autóval készül most a Balatonra? Nem lesz könnyű menet Két baleset is történt nyolc óra után az M7-es autópályán.
Videó: Hiesz György a gyöngyösi jelölt Számos konzultációs megbeszélés után jelentette be Botka László országjárásának gyöngyösi állomásán a Gyöngyös-központú, 56 településből álló választókerület képviselőjelöltjét, Hiesz György, a város jelenlegi polgármesterének személyében.
Nem ment eddig sokra Orbán Viktor a levelezéssel A vártnál kevesebben regisztráltak a jövő évi választásokra a határon túlról.