Egy traktor sem bír ki mindent

Kigyulladt az egyik versenygép a Traktorhúzó Európa Kupán.

2017. augusztus 12. 18:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Csak egy adat, amiből egyértelmű lesz, hogy telitalálat a Mayweather-McGregor csata Már több mint 60 millió dollár (15,6 milliárd) befolyt a Floyd Mayweather-Conor McGregor profi ökölvívó-mérkőzés jegyeladásából.
Valótlanságokat állít a Migration Aid társelnöke Visszavonta a Magyar Időknek adott nyilatkozatát, majd egy internetes bulvárlapnak adott interjúban hazugságokat terjesztett a Migration Aid társigazgatója. Aida El-Seaghit tegnap azért kerestem meg, mert lapunk információja szerint a Debreceni Törvényszék vélelmezhető elfogultsága miatt nem alkalmazza tolmácsként az arab származású nőt.
Műtét vár a győriek irányítójára Mandulaműtét miatt néhány hétig nem kézilabdázhat Cornelia Nycke Groot, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női csapatának holland irányítója.
Frontátvonulás Holnapra se érdemes fürdőzős programot tervezni.
Ilyen lett volna az 1945 színesben
Anya és lánya alapított iszlamista terrorbrigádot A muszlim női terroristák a londoni Westminsternél akartak késelésbe kezdeni.

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Eltalálta a célpontot Mónus József íjász, akinek életveszélyes mutatványától a magyar íjász szövetség elhatárolódott Az egri bástyából a Dobó térre lőtt, videón a lövés.
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
11 ezer háztartásban még mindig nincs áram a Nyugat-Dunántúlon 9 ezer háztartásban szombatig nem is lesz. Három megye 85 települése érintett.