Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott

Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.

2017. augusztus 12. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Bombázó lett az egykori gyereksztárból - Szexi latexruhában pózol friss fotóin A Modern család Alex Dunphyja már korántsem kislány.
Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.
Ő volt Berényi Ákos a Barátok köztben - Friss fotón a 38 éves Somorjai Tibor Somorjai Tibor nem fordított teljesen hátat a színészetnek.
Fatmagül - 137. rész (Teljes epizód) Münir megzsarolja Hacert, hogy a lány biztosan ne mondja el az igazat a rendőrségnek. Meltem beszél Nine mamával. Elmeséli, hogy mit találtak Mustafa számítógépén.
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Világsztár lett a celebfotókat kigúnyoló Celeste - fotók Celeste Barber, bár évek óta komikaként dolgozik Ausztráliában, maga sem hitte volna, hogy alig pár hónap alatt 1,8 millió követőt szerez Instagram-oldalán mókás fotóival. A színésznő kísérletnek szánta az első képeket. Hírességek pikáns szelfijeit utánozta le a maga módján, mert kíváncsi volt arra, hogy az ő lenge képeit letiltja-e a közösségi oldal.

Top hírek:
Eladósodott az olasz playboy Hatalmas villában, tengerparton, luxusjachtján és a magán gépén is videókat készít az az 50 éves olasz playboy, akit több millióan követnek az interneten. A férfi ugyanis az embereket mérhetetlen gazdagságával és luxus életével provokálja. A legtöbb videójában világsztárok vagy éppen gyönyörű modellek is láthatóak.
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
Az X-Faktor énekesnője a strandon is büszkén vállalja telt idomait Batánovics Lili igazi nő, aki teltkarcsún is bátran strandol.
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
Gerenda zúzta halálra az anyát Kenézen A viharos szél által lebontott háztető végzett egy 34 éves nővel Kenézen. Az édesanya épp munkába tartott, amikor egy lezuhanó gerenda átfúrta az autó szélvédőjét.
Hazugságon kapták Osztert Oszter nem azt és nem úgy építi Diósjenőn, amire engedélyt kapott, az önkormányzat határozata ellenére pedig megint dolgoznak a birtokán. Nekem minden engedélyem megvan. A minisztérium adta ki, előtte aláírta a polgármesteri hivatal, a horgászegyesület, a Duna-Ipoly Nemzeti Park, az Ipoly vízgazdálkodási szervezet, a katasztrófavédelem.