Razzia volt az Gólyában, a mára hirdetett koncert máshol lesz

Többen voltak az engedélyezettnél - erre hivatkoztak a hatóságok.

2017. augusztus 12. 18:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Tilos Orbánt kérdezni Pécsre látogat Orbán Viktor kormányfő. Beszédet mond, amit meg lehet hallgatni, kérdezni viszont nem lehet.
Razzia volt az Gólyában, a mára hirdetett koncert máshol lesz Többen voltak az engedélyezettnél - erre hivatkoztak a hatóságok.
Messi árából huszonkilenc Dzsudzsák jön ki A jelenleg legdrágább játékosnak titulált Messi árából huszonkilenc Dzsudzsák jön ki
Frontátvonulás Holnapra se érdemes fürdőzős programot tervezni.
Magyar ügyekben felgyorsultak a dolgok Olybá tűnik, mintha Brüsszel tovább szeretné élezni a feszültségeket, és nem a megoldást keresné magyar ügyekben - nyilatkozta Völner Pál.
Négyméteres betonaknába zuhant A tűzoltók hozták felszínre a szerencsétlenül járt sérültet.

Top hírek:
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.
Holttestet találták a Velencei-tóban Egy ötven év körüli férfiről lehet szó, Agárdnál találtak rá.
Frissítés: Holtan találták meg a Körösben eltűnt férfit Doboz térségében merült el és nem sokkal utána holtan találták meg.
Autóval készül most a Balatonra? Nem lesz könnyű menet Két baleset is történt nyolc óra után az M7-es autópályán.
Videó: Hiesz György a gyöngyösi jelölt Számos konzultációs megbeszélés után jelentette be Botka László országjárásának gyöngyösi állomásán a Gyöngyös-központú, 56 településből álló választókerület képviselőjelöltjét, Hiesz György, a város jelenlegi polgármesterének személyében.
Nem ment eddig sokra Orbán Viktor a levelezéssel A vártnál kevesebben regisztráltak a jövő évi választásokra a határon túlról.