Sztrájkot hirdetne az egyik vasutas szakszervezet

Szélnek eresztené a MÁV-Start az étkezőkocsikon dolgozó szakácsokat és felszolgálókat. Akár sztrájk is kerekedhet az ügyből.

2017. augusztus 12. 18:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A MÁV is segít a burgaszi kórházban kezelt Vanesszának A hvg.hu értesülése szerint a MÁV-Start központi üzemi tanácsa felhívást adott ki, hogy gyűjtést indítson a Bulgáriában balesetet szenvedett lány szülei számára. Mint arról a Bors is beszámolt, Burkus...
Most olcsóbb az e-vonatjegy Tizenöt százalékos engedményt ad a MÁV-Start augusztus 27-ig a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz utazó, jegyüket interneten megvásárló utasok részére.
Már augusztusban elfogadják a szeptemberi bérletet Elfogadják a GYSEV, a MÁV-START és a Volánok járatain....

Az év eddigi legerősebb hőhulláma tesz próbára minket - totális riasztás Tovább fokozódik a kánikula, a legfrissebb előrejelzések szerint a legforróbb időszak péntektől vasárnapig tarthat. A mentőknek egy átlagos naphoz képest országosan mintegy 15 százalékkal több dolguk ...
Vízosztás a vasútállomásokon A budapesti pályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen vizet oszt a MÁV-START.
Ásványvizet osztogat hétvégén a MÁV A hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START.
Változtatásokra készül a MÁV a nemzetközi vonatoknál A cseh és a német vasúttal is tárgyal a MÁV-Start, hogyan lehetne átalakítani a közlekedést.