Összecsapások Virginiában a szélsőjobboldali tüntetésen, a kormányzó szükségállapotot hirdetett

A Unite the Right náci és déli zászlókat lengető, a fehérek felsőbbrendűségét hirdető hívei szombaton is fel akartak vonulni. Erőszakos összecsapásba torkollt találkozásuk az ellentüntetőkkel.

2017. augusztus 12. 19:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Összecsapások Virginiában a szélsőjobboldali tüntetésen, a kormányzó szükségállapotot hirdetett A Unite the Right náci és déli zászlókat lengető, a fehérek felsőbbrendűségét hirdető hívei szombaton is fel akartak vonulni. Erőszakos összecsapásba torkollt találkozásuk az ellentüntetőkkel.
Hogyan lehet néhány száz forintból akár húszezres bírság? Eláruljuk, mire figyeljen! A korábban megszokott ingyenes várakozási övezet fizetőssé nyilvánítása, félregépelt rendszám a mobilparkolásnál, eltérő szabályok az egyes településeken komoly odafigyelést igényel a parkolás. A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége azt tanácsolja, tudatosan parkoljunk, mert akár negyvenszeres is lehet a pótdíj.
Égett a Chelsea, drámai meccset játszott a Liverpool - videók Emlékezetes összecsapásokkal folytatódott a Premier League első fordulója.
Razziáztak a rendőrök a Gólya nevű romkocsmában Miután megállapították, hogy a helyen több mint 50 ember van, mindenkit hazaküldtek.
Bombázó lett az egykori gyereksztárból - Szexi latexruhában pózol friss fotóin A Modern család Alex Dunphyja már korántsem kislány.
Elképesztő meccsen kapott ki a Chelsea A 14. percben jött az első piros lap, a Burnley 3-0-ra hozta a félidőt. Nagy küzdéssel 3-2 lett a vége, kettős emberhátrányból is betalált a címvédő.

Business Unit Manager

Top hírek:
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.
Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot 2019-től az adóhatóság dolga lesz a törvényszéki végrehajtás.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.