A főpolgármester vonult a prágai Pride élén

15 ezren vonultak fel a szexuális kisebbségek jogaiért.

2017. augusztus 12. 18:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Dánia nem kér a homoszexuális ugandai aktivistákból Egy dán LMBTQ-szervezet meghívott három ugandai LMBTQ-aktivistát a koppenhágai Pride-ra, de a hatóságok nem adtak nekik vízumot, mert attól féltek, hogy az aktivisták nem akarnak majd hazamenni, inkáb...
Ezek voltak az idei pride legmenőbb szettjei Szöulban
A legjobb szettek a szöuli pride-ról
Kordonon belül és kívül: izgalmas kisfilm készült a Pride-ról A Laboratory Group ügynökség rövidfilmjében a sokszínűséget, a kapcsolatok, gondolatok, látásmódok sokféleségét szeretnék megmutatni. Íme.
Elítélték a Pride-on rendőröket dobáló férfit Felfüggesztettet kapott a Budapest Pride-on rendőröket dobáló férfi.

Ezeket a karaktereket biztosan nem mernék kifütyülni a Pride-on A tévé- és filmvilág legizgalmasabb LMBTQ karaktereivel legyenek létezők vagy fiktívek nemigen merne packázni a leghangosabb ellentüntető sem.
Német miniszter: "A Soros elleni plakátkampányra nincsenek szavak" Michael Roth a Pride miatt érkezett Magyarországra, a kormánnyal, civilekkel és a Momentum Mozgalom vezetésével tárgyalt.
Pride - Schilling vérlázítóan provokált Schilling: Orbán Viktor kérjen elnézést Fél 4 közül, egy kis nyári eső után Steiner Kristóf szólalt fel, hosszasan sorolta, mely országok és szervezetek képviselői jöttek el az i...
Itt vannak a legcukibb meleg állatok és evolúciós hasznuk A Pride hetében összeszedtük nektek, hogy az állatvilágban milyen meleg párokkal találkozhatunk és ennek mi az evolúciós haszna.
Elmondta a volt KDNP-s, hogy miért megy el a Pride-ra Lukácsi Katalin emlékeztetett: Jézust azok között lehetett megtalálni, akiket vallási közössége bűnösnek bélyegzett.