4869 nap: Rooney újra gólt szerzett az Evertonnak a PL-ben

Védhetetlen fejesével nyertek a Stoke ellen.

2017. augusztus 12. 19:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Kikaptak a magyar kosarasok Izraeltől A szeptemberi Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott négy ponttal kikapott Izland csapatától a kazanyi torna szombati játéknapján.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.
Az Iszlám Állam feltámadhat hamvából Még véget sem ért az Iszlám Állam elleni háború, de már elvetették magvát egy következő dzsihadista felkelésnek. Elemzés.
Összecsapások Virginiában a szélsőjobboldali tüntetésen, a kormányzó szükségállapotot hirdetett A Unite the Right náci és déli zászlókat lengető, a fehérek felsőbbrendűségét hirdető hívei szombaton is fel akartak vonulni. Erőszakos összecsapásba torkollt találkozásuk az ellentüntetőkkel.
Megviselte Leticia szemét a a vak Esmeralda szerepe Augusztus végétől újra láthatjuk az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb mexikói televíziós sorozatát, az Es­meraldát. Az 1997-ben forgatott szériát ezúttal az Izaura tévé tűzi műsorára, így a csodaszép, hányattatott sorsú vak lány, Esmeralda és a jómódú, sármos orvos, Jose Armando ismét be­költözik az életünkbe.
Hogyan lehet néhány száz forintból akár húszezres bírság? Eláruljuk, mire figyeljen! A korábban megszokott ingyenes várakozási övezet fizetőssé nyilvánítása, félregépelt rendszám a mobilparkolásnál, eltérő szabályok az egyes településeken komoly odafigyelést igényel a parkolás. A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége azt tanácsolja, tudatosan parkoljunk, mert akár negyvenszeres is lehet a pótdíj.

Top hírek:
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.
Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot 2019-től az adóhatóság dolga lesz a törvényszéki végrehajtás.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.