Saját otthonukban ölte volna meg a hitüket nem gyakorló muszlimokat egy radikális imám

Gyűlöletbeszédéért kemény büntetés várhat a hitszónokra.

2017. augusztus 12. 18:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Nálunk valami baj van az akadémiai gyártósoron A Fradi-kapus, aki Dániában felépítette a tornasportot. 2004-ben még bajnok volt, igaz, a dicsőségtablóról lehagyták Udvarácz Milánt. Pedig ő is milliókat áldozott az aranyért. Nem lepte meg a Fradi európai kupabúcsúja.
Megint közös hadgyakorlatot szervez a medve és a sárkány
4869 nap: Rooney újra gólt szerzett az Evertonnak a PL-ben Védhetetlen fejesével nyertek a Stoke ellen.
Kikaptak a magyar kosarasok Izraeltől A szeptemberi Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott négy ponttal kikapott Izland csapatától a kazanyi torna szombati játéknapján.
Már az MSZP is Botka ellen dolgozik? Egy blog szerint kétarcú a miniszterelnök-jelölt Gyurcsány-politikája.
A torontói időjárás viccelte meg Garbine Muguruzát A második kiemelt Simona Halep bejutott az elődöntőbe.

Top hírek:
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Hétvégi időjárás 08.12-től Időjárás-előrejelzés!
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.
Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot 2019-től az adóhatóság dolga lesz a törvényszéki végrehajtás.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.