Ullmann Mónika fia igazi szívtipró - A színész Dávid a Pappa Piában is szerepel

Tudtad, hogy Ullmann Mónika fia már 21 éves, és belőle is színész lett?

2017. augusztus 12. 19:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Visszajár a pénz, ha szoftvervásárlás után meggondoljuk magunkat? Csak akkor állhat el az üzlettől a fogyasztó, ha fizikai adattárolón vásárolta a szoftvert vagy az alkalmazást, és még nem bontotta ki azt közölte a Budapesti Békéltető Testület hivatalvezetője. Kóró...
Az európai agrárium aggasztó helyzetéről beszélt az FM helyettes államtitkára Mezei Dávid a szentlőrinci gazdanapok megnyitóján hívta fel a figyelmet az ágazat nyugtalanító kilátásaira.
Ullmann Mónika bátyja is gyerekszínészként kezdte - Ottó a Barátok köztben is szerepelt Ullmann Ottó gyerekszínészként kezdte karrierjét.
Mire számíthat a magyar ipar? Németh Dávid, a K&H Bank vezető elemzője mondja el, mi várható az ipartól év fennmaradó részében.
Verrasztó Dávid: "Most muszáj egy kicsit nyugodtabban gondolkodni" A tavaly augusztusi riói mélypontja után nagyon örült a szurkolók szeretetének Verrasztó Dávid.
Négyezer éves bronz tőrt talált Dávid sütögetés közben Több tízezer eurós jutalom ütheti a felvidéki fiú markát.

Hoppá! Ilyen helyes fiú lett Hajas Laci fiából Július végén vált hivatalosan is felnőtté Hajas László legkisebbik gyermeke, Dávid. Nézd, miből lett a cserebogár!
Kiköpött az apja Jancsó Miklós legkisebb fia - A 35 éves Dávid is elismert filmes Jancsó Dávid az elmúlt évek több magyar sikerfilmjének is a vágója volt.
Négy magyar érem búcsúzóul Négy érmet tartogattak úszóink a budapesti FINA Világbajnokság záró hétvégéjére; Hosszú Katinka diadala a 400 m vegyesen maga az (örömteli) papírforma, Milák Kristóf bombaként robbant be a legszűkebb ...
Óriás toronyugrás döntő - A vizes vb vasárnapi programja A vizes vb utolsó napján rendezik a férfi óriás toronyugrás döntőjét. A magyar úszók közül Verrasztó Dávid, Gyurta Gergely, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna ugrik medencébe az előfutamok során. A 1...
Rengeteg lakás csak 1,5 éves késéssel készül el a munkaerőhiány miatt Az építőipar nem bírja tartani a lépést a kiadott lakásépítési engedélyekkel, írja Németh Dávid, a K&H Bank vezető elemzője.
Vitézy Dávid Elon Muskot is kioktatta a jövő közlekedéséről A BKK egykori vezérigazgatója a Twitteren nyújtott útmutatást az amerikai milliárdosnak.