Elszabadult a pokol a választások után

Kenyában egyes források szerint száznál is többen haltak meg a pénteki eredményhirdetés óta, az biztos, hogy tucatnyian életüket vesztették már.

2017. augusztus 12. 19:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Mayweather-McGregor: már 15 milliárd forint jött be jegyekből A legolcsóbb jegy 436 ezer, a legdrágább 4,4 millió forint az ultrabrutál Las Vegas-i bunyóra.
A nap legfontosabb hírei 2017. augusztus 12. A Tesco és a vasút is sztrájkra készül, jön a vihar, nem véletlenül kezdődik Istennel az alkotmány. A nap hírei.
Ullmann Mónika fia igazi szívtipró - A színész Dávid a Pappa Piában is szerepel Tudtad, hogy Ullmann Mónika fia már 21 éves, és belőle is színész lett?
Megszúrtak és otthagytak egy férfit Szabolcsban Életveszélyes és magatehetetlen állapotban találták meg az úttesten a kécskei áldozatot.
Itt egy új Robbie Williams-dal, és amúgy is közeleg a budapesti koncert Ez az első dal, ami felvezeti az új Robbie Williams-lemezt.
Vér és milliónyi hangya borította az újszülöttet, mikor rátaláltak Albert Peterson úgy gondolta, egy macska nyávog, amikor csütörtökön hajnali öt órakor apartmanja közelében, az Egyesült Államokbéli Houston külső területén sétált és valami furcsa neszt hallott. Kereste, honnan jött a hang, s megrázó kép tárult elé: egy újszülött hevert az egyik bokor alatt. A kislányt a feje tetejétől a lábujjáig ellepte a vér és milliónyi hangya, még a füle is tele volt a rovarokkal.

Top hírek:
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.
Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot 2019-től az adóhatóság dolga lesz a törvényszéki végrehajtás.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.