Ha ki akar cseszni utastársaival a repülőn, kérjen diétás kólát

A szénsavas üdítők mind jobban habzanak a túlnyomásos kabinban, a Diet Coke pedig maga a rémálom. Három másik üdítőt is kitöltenek, mire végre leül a habja.

2017. augusztus 12. 19:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Fiatalok nélkül nincs jövője az agráriumnak
A hely, ahol valószínűleg a legmagasabb az egy főre jutó szelfik aránya
Nézze a Sziget Fesztivált fotelből! Vagy akárhol!
Mayweather-McGregor: már 15 milliárd forint jött be jegyekből A legolcsóbb jegy 436 ezer, a legdrágább 4,4 millió forint az ultrabrutál Las Vegas-i bunyóra.
A nap legfontosabb hírei 2017. augusztus 12. A Tesco és a vasút is sztrájkra készül, jön a vihar, nem véletlenül kezdődik Istennel az alkotmány. A nap hírei.
Ullmann Mónika fia igazi szívtipró - A színész Dávid a Pappa Piában is szerepel Tudtad, hogy Ullmann Mónika fia már 21 éves, és belőle is színész lett?

Top hírek:
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.
Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot 2019-től az adóhatóság dolga lesz a törvényszéki végrehajtás.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.