Nincs ötös a lottón

Ha valakit még ezután is érdekelnek a nyerőszámok -->

2017. augusztus 12. 20:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Több száz dunántúli háztartásban nincs még áram a csütörtöki vihar óta Az E.ON áramszolgáltató szóvivője szerint vasárnapig is elhúzódhat a kisfeszültségű hibák elhárítása és a viharban megsérült villanyvezetékek és oszlopok javítása.
A címvédő Honvéd otthonában kapott ki az Újpest A címvédő Budapest Honvéd hazai pályán 2-1-re legyőzte az Újpestet szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.
Nincs ötös a lottón Ha valakit még ezután is érdekelnek a nyerőszámok -->
Lázasan került haza a burgaszi sérült Többféle baktérium is megfertőzte a Burgaszban autóbalesetet szenvedett lányt a kórházban.
Drámai meccsen nyert derbit a Honvéd Az NB I ötödik fordulójának eredményei.
Erre jó figyelni, ha szexelünk a fesztiválon Magyarországon négymillió óvszer fogy el a fesztiválszezonban. Elmondjuk, mire kell figyelni.

Top hírek:
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Így próbáld meg túlélni az atomvillanást! - Guam szigetén már komolyan készülnek a világvégére Hova nézzen, és mit egyen az ember, ha Észak-Korea bedurrantja a tölteteit?
Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot 2019-től az adóhatóság dolga lesz a törvényszéki végrehajtás.
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.