Egy hétig mézzel mosott arcot - Puha lett a bőre, mégsem ajánlja senkinek

Egy fiatal lány egy hétig mézre cserélte az arclemosóját, azonban nem egészen az történt, amire számított.

2017. augusztus 12. 19:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Miszlikre vágta a nőt, darabkáit szétszórta a városban Borzalmas hét volt ez a hamburgiak számára: a német városban szinte minden nap talált valaki egy-egy testrészt, melyet egy nőről vágott le kegyetlen gyilkosa. Az asszony első darabját mint azt a Local című lap hírül adta az Elba folyó mentén lelte egy járókelő. Hétfőn este pedig a szerencsétlen áldozat törzse került elő.
Egy hétig mézzel mosott arcot - Puha lett a bőre, mégsem ajánlja senkinek Egy fiatal lány egy hétig mézre cserélte az arclemosóját, azonban nem egészen az történt, amire számított.
Ullmann Mónika fia igazi szívtipró - A színész Dávid a Pappa Piában is szerepel Tudtad, hogy Ullmann Mónika fia már 21 éves, és belőle is színész lett?
Vér és milliónyi hangya borította az újszülöttet, mikor rátaláltak Albert Peterson úgy gondolta, egy macska nyávog, amikor csütörtökön hajnali öt órakor apartmanja közelében, az Egyesült Államokbéli Houston külső területén sétált és valami furcsa neszt hallott. Kereste, honnan jött a hang, s megrázó kép tárult elé: egy újszülött hevert az egyik bokor alatt. A kislányt a feje tetejétől a lábujjáig ellepte a vér és milliónyi hangya, még a füle is tele volt a rovarokkal.
2,727 milliárd forint volt az ötöslottó főnyereménye, de csak a Jokert vitték el Nem talált gazdára az óriási összeg.
Ezekkel a számokkal ma valaki milliárdos lehet Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:  Nyerőszámok:      21 (huszonegy) 33 (harminchárom) 68 (hatvannyolc) 75 (hetvenöt) 89 (nyolcvankilenc) Nyeremények:   5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvényekre egyenként 2 163 310; 3 találatos szelvényekre egyenként 19 915; 2 találatos szelvényekre egyenként 1530 forintot fizetnek.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
A pénz vagy a szerelem tesz boldogabbá? Örök kérdést feszeget a Vőlegény Szép Ernő darabjában a hozományvadász vőlegény azt kapja, amit végül megérdemel.
Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.
30 évig csak tojást és sült krumplit evett ez a nő, így néz ki most 6 éves korában kezdődött a baj.
Gerenda zúzta halálra az anyát Kenézen A viharos szél által lebontott háztető végzett egy 34 éves nővel Kenézen. Az édesanya épp munkába tartott, amikor egy lezuhanó gerenda átfúrta az autó szélvédőjét.
Hazugságon kapták Osztert Oszter nem azt és nem úgy építi Diósjenőn, amire engedélyt kapott, az önkormányzat határozata ellenére pedig megint dolgoznak a birtokán. Nekem minden engedélyem megvan. A minisztérium adta ki, előtte aláírta a polgármesteri hivatal, a horgászegyesület, a Duna-Ipoly Nemzeti Park, az Ipoly vízgazdálkodási szervezet, a katasztrófavédelem.