Több száz háztartásban továbbra sincs áram

A szakemberek vasárnap is dolgozni fognak az áramszolgáltatás helyreállításán.

2017. augusztus 12. 20:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Több száz háztartásban továbbra sincs áram A szakemberek vasárnap is dolgozni fognak az áramszolgáltatás helyreállításán.
Lázasan került haza a burgaszi sérült Többféle baktérium is megfertőzte a Burgaszban autóbalesetet szenvedett lányt a kórházban.
Prágában a főpolgármester vezette a melegfelvonulást Mintegy 15 ezren vettek részt szombat délután Prágában a melegek felvonulásán, amely a cseh fővárosban most záruló szexuális kisebbségek hete, a Prague Pride 2017 csúcspontja
Iskolák jelentkezését várják a Suliturné programra Iskolák jelentkezését várja a Dirty Slippers zenekar Suliturné elnevezésű, koncerttel egybekötött alkohol, drog- és méhnyakrák elleni prevenciós programjára
Senki nem találta el az öt számot A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 21 (huszonegy) 33 (harminchárom) 68 (hatvannyolc) 75 (hetvenöt) 89 (nyolcvankilenc) Nyeremények:   5 talál...
Tilos Orbánt kérdezni Pécsre látogat Orbán Viktor kormányfő. Beszédet mond, amit meg lehet hallgatni, kérdezni viszont nem lehet.

Top hírek:
Frissítés: Holtan találták meg a Körösben eltűnt férfit Doboz térségében merült el és nem sokkal utána holtan találták meg.
Holttestet találták a Velencei-tóban Egy ötven év körüli férfiről lehet szó, Agárdnál találtak rá.
Autóval készül most a Balatonra? Nem lesz könnyű menet Két baleset is történt nyolc óra után az M7-es autópályán.
Videó: Hiesz György a gyöngyösi jelölt Számos konzultációs megbeszélés után jelentette be Botka László országjárásának gyöngyösi állomásán a Gyöngyös-központú, 56 településből álló választókerület képviselőjelöltjét, Hiesz György, a város jelenlegi polgármesterének személyében.
Lopás miatt keresi őket a rendőrség Nyakláncot téptek ki egy gyalogos nyakából, és megütötték a lányát is.
Elsőfokú riasztást adtak ki mára zivatarok miatt Akár jégeső is eshet és károkat okozhat az erős szél is.