Hosszú Katinka újabb két érmet nyert Eindhovenben

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő négyszer állhatott dobogóra a rövidpályás úszó vk-n.

2017. augusztus 12. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Most meg mire gondol Hosszú Katinka? Minden jobb úszás után - közli legújabb posztjában Hosszú Katinka.
Hosszú Katinka nem egyenlő a magyar úszósporttal Rió háromszoros olimpiai bajnoka lenne a királycsináló a magyar úszósportban? A többség úgy látja, fontos a szerepe, ha nem is pont annyira, mint minden úszóé és úszóklubé.
Hosszú Katinka megmondta, hogy jobban fog sietni A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megvillantotta a berlini aranytermést.
Rövidpályás úszó vk Hosszú világcsúcs közelben, Kozma kétszer javított országos rekordot Hosszú Katinka saját, 4:19.46 perces világcsúcsához közeli idővel, 4:19.82-vel nyerte a 400 méteres vegyesúszást a rövidpályás világkupa-sorozat második állomásának első napján Berlinben.
Hosszú Katinka megint nekiment a FINA-nak Mint ismert, Hosszú Katinka a szerdai két első és egy második hely után csütörtökön újabb aranyéremmel zárta szereplését Moszkvában, a rövid pályás úszó világkupa-sorozat idei nyitó állomásán
Hosszú Katinka aranyéremmel zárt Moszkvában Hosszú Katinka a szerdai két első és egy második hely után aranyéremmel zárta szereplését Moszkvában, a rövidpályás úszó világkupa-sorozat idei nyitóállomásán

Hosszú Katinka két aranyéremmel nyitott Moszkvában A rövid pályás világkupa első napján a győzelmek mellett egy ezüstérmet is begyűjtött.
Majdnem egy év múlva használhatja csak a nagyközönség a Duna Arénát A világbajnokságnak vége, de ettől még jövő májusig nem csobbanhatunk a Hosszú Katinka Arénában. A Dagályt már ki sem nyitják idén.
"Hosszú Katinka mindig meg tud újulni" A nyolc érem mellett sok értékes helyezést szerzett a magyar úszó-válogatott a budapesti vizes világbajnokságon - mondta Sós Csaba szövetségi kapitány.
Négy magyar érem búcsúzóul Négy érmet tartogattak úszóink a budapesti FINA Világbajnokság záró hétvégéjére; Hosszú Katinka diadala a 400 m vegyesen maga az (örömteli) papírforma, Milák Kristóf bombaként robbant be a legszűkebb ...
Zúgott a "Hungária, Hungária!" - Remekeltek a magyarok szombaton Hosszú Katinka, Milák Kristóf és a férfi vízilabda-válogatott is ezüstéremmel zárta a napot.
Női 200 m hátúszás - Hosszú döntős, Burián tizedik Hosszú Katinka ideje több mint két tizeddel gyengébb, mint amit a délelőtti előfutamban úszott.