Ingyenes házhozszállítással robban be a hazai piacra a Csíki Sör

Óriási újítással kívánnak közvetlenül kapcsolatba lépni a fogyasztókkal.

2017. augusztus 12. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mostantól házhoz megy a Csíki Sör Piaci okokkal magyarázták a döntést.

Friss hírek
Ingyenes házhozszállítással robban be a hazai piacra a Csíki Sör Óriási újítással kívánnak közvetlenül kapcsolatba lépni a fogyasztókkal.
Nagy sebességgel hajtott a charlottesville-i tüntetők közé egy kocsi A hivatalos tájékoztatás szerint legalább hatan megsérültek. Látványra többnek tűnik, horrorisztikus volt. A Dodge Charger a város központjában gyűlésezni akaró nácik ellen tiltakozók közé hajtott.
Sokak életét követelte egy pokolgéprobbanás Pakisztánban Legkevesebb 15 ember életét követelte szombaton egy pokolgép robbanása a délnyugat-pakisztáni Kvetta városában - jelentette a The Express Tribune című pakisztáni lap.
Hajthatatlanok az iraki kurdok Az iraki kurdok továbbra is kitartanak a szeptember 25-re kitűzött függetlenségi népszavazás mellett közölte a Reutersnek nyilatkozva Maszúd Barzani iraki kurd elnök egyik névtelenül nyilatkozó tanácsadója szombaton, dacára Washington nyomásának, hogy halasszák el a referendumot.
Embert gázolt a vonat Zalaegerszegen A Budapest és Zalaegerszeg között közlekedő személyvonaton tíz ember utazott.
Trump szerint az atomháborús para jót tesz a turizmusnak Lökéshullám járja át a szívem újra.

A New York Times megpróbálta megfejteni, hogyan tudta lenyomni a Csíki Sör a Heinekent Lehet, hogy volt köze hozzá a magyar kormány beavatkozásának is.
Ennyit a nemzeti érdekről: a Heineken gyártja ezentúl a Fradi-sört Hiába itta meg Lázár János élete második pohár sörét a Csíki Sör gyárában?

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Juhász Árpád, Faragó Tamás, Tari Annamária, Gombos Bernadett, Cieger András, Krasznay Csaba és Salát Gergely.
Teljes munkabeszüntetés jöhet a Tescónál A budapesti és vidéki üzletek 80 százaléka csatlakozott.
Rettentően izgalmas döntőben védte meg vb-címét a holland sprinter – videó A női 200 méteres síkfutás fináléja nagyon szoros befutót hozott, ám végül a holland atlétáé lett az aranyérem.
Botka vesztésre áll saját pártjában is Bár Molnár Gyula pártelnök szerint töretlen az egység Botka László mögött, elnökségi és választmányi forrásaink egybehangzóan állítják: az MSZP egésze Molnár Zsolt szövetségi politikájával ért egyet. Már Botka mentora, Lengyel László is bírálja a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének képtelenségét a párbeszédre.
Egyre kevesebb a nem tanuló, nem dolgozó fiatal A kormány fontosnak tartja, hogy fiatalbarát, jövőorientált és kiszámítható politika megvalósításával járuljon hozzá a fiatalok képességeinek kibontakoztatásához, az aktív társadalmi szerepvállalásuk előmozdításához és a családalapításuk támogatásához - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára az MTI-nek.