Görögországnál is erősebben rohamozhatják Spanyolországot a "sebészek, mérnökök"

Az ENSZ migrációs szervezete adta ki a figyelmeztetést.

2017. augusztus 12. 21:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megtriplázódott a Spanyolországba érkező migránsok száma Ha így folytatják, Spanyolország lesz az új Görögország. Olaszország magasan vezet.
Kosárlabda Eb: kidőlt a csoportellenfelünk egyik legjobbja A mieinkkel egy csoportba kerülő Spanyolország felkészülési mérkőzésen veszítette el egyik játékosát.
Spanyolország részéről Gibraltár nem lesz feltétele a Brexit-megállapodásnak Spanyolország részéről Gibraltár fennhatóságának visszaszerzése nem lesz feltétele az Európai Unió és az Egyesült Királyság közötti megállapodásnak a Brexitről - mondta Alfonso Dastis, spanyol külügym...
Gibraltár nem lesz feltétele a Brexit-megállapodásnak Spanyolország részéről Gibraltár fennhatóságának visszaszerzése nem lesz feltétele az Európai Unió és az Egyesült Királyság közötti megállapodásnak a Brexitről - mondta Alfonso Dastis, spanyol kül...
Még mindig Franciaországba utazik a legtöbb turista Spanyolország viszont nagyon jön fel.
Végleg bezárják az "ősi" atomerőművet Ez volt Spanyolország legrégebbi nukleáris létesítménye.

Spanyolország - La Liga - 2017/18 Eredmények, Tabella Spanyolország - La Liga - 2017/18 Eredmények, menetrend, Tabella
Női vízilabda - Az Egyesült Államok ötödször aranyérmes Az Egyesült Államok ötödször lett vb-első, Spanyolország maradt egyszeres világbajnoki aranyérmes.
Az Egyesült Államok és Spanyolország döntőzik a női pólótornán A bronzért Oroszország és Kanada küzdhet majd.
Utolsóként a spanyolok az elődöntőben a női vízilabdázóknál Utolsóként Spanyolország jutott az elődöntőbe a magyarországi vizes világbajnokság női vízilabdatornáján, miután hétfőn este 10-10-es döntetlent követően ötméteresekkel legyőzte a görög csapatot.
Akár 45 évet is kaphat az al-Kaidának toborzó férfi A Trump-kormányzat az Egyesült Államokba szállította és pénteken bíróság elé állította azt az al-Kaida terrorszervezet támogatásával vádolt férfit, akit Spanyolország a héten kiadott.
Lövés végzett egy bankárral Córdobában Holtan találták Spanyolország egyik legnagyobb bankjának volt elnökét Córdoba tartomány egyik városának utcáján. Az egykori bankár egy hatéves börtönbüntetés fellebbezési procedúrájának az elején tart...